Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε τοπάκι και φούστα σε πορτοκαλί - Και όμως δεν έμοιαζε με... φρούτο!

Hot or not για εσένα η εμφάνιση;

Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε τοπάκι και φούστα σε πορτοκαλί - Και όμως δεν έμοιαζε με... φρούτο!

Μόνο η Ελένη Φουρέιρα θα το έκανε αυτό, αφού έβαλε τοπάκι και φούστα σε πορτοκαλί αλλά και όμως δεν έμοιαζε με... φρούτο, αλλά με fashionista πρώτης γραμμής! Hot or not για εσένα; Εμείς πάντως την συγχαίρουμε απλά και μόνο για την τόλμη!

Εξάλλου με τέτοιο στιλ και σώμα, μπορεί πραγματικά να βάλει ό,τι θέλει η τραγουδίστρια. Προκάλεσε ταραχή με τους κοιλιακούς της στα Όσκαρ και εγκεφαλικό με το look της! Στα πιο πρόσφατα ωστόσο, επέλεξε και τοπάκι και φούστα σε εκκεντρικό χρώμα και δικαιώθηκε.

Η Ελένη Φουρέιρα, τραγούδησε live on stage με σύνολο με ποπ επιρροές, που την αναδείκνυε αρκετά. Αν θέλετε την γνώμη μας το συγκεκριμένο look δεν είναι για όλες, αφού μόνο οι τολμηρές μπορούν να το υποστηρίξουν. Σε περίπτωση που ανήκεις στην κατηγορία αυτή, copy the look αλλά με προσοχή...

Πως να φορέσεις σωστά το πορτοκαλί, ακόμα και αν δεν είσαι η Ελένη Φουρέιρα

Το πορτοκαλί είναι κολακευτικό, χαρούμενο και must χρώμα γι’αυτό το καλοκαίρι. Κρύβει, όμως, μικρές παγίδες. Ακολούθησε τα μικρά tips και θα το φορέσεις σίγουρα σωστά.

1.Φόρεσε, λοιπόν, ένα πορτοκαλί αξεσουάρ. Ένα πορτοκαλί φουλάρι ή ένα ζευγάρι πορτοκαλί μπαλαρινάκια θα ολοκληρώσουν το τέλειο outfit για τον απογευματινό σου καφέ.

2. Όσες έχουν σταρένια επιδερμίδα είναι οι πιο τυχερές. Όλες οι αποχρώσεις του πορτοκαλί δείχνουν τέλειες πάνω τους, ειδικά οι πιο ζεστές , όπως το κοραλί.

3. Αν το δερματάκι σου είναι κάπως χλωμό, απόφυγε να το φορέσεις κοντά στο πρόσωπο σου . Προτίμησε ένα παντελόνι ή κάποιο αξεσουάρ, όπως παπούτσια, ζώνη. Για να είσαι σίγουρη, πριν αγοράσεις ένα πορτοκαλί μπλουζάκι ή φόρεμα, φέρ’το κοντά στο πρόσωπο σου και κοιτάξου καλά στο καθρέφτη.

4. Το άσπρο, το χακί, το καφέ και το γκρι είναι τα χρώματα που μπορείς άφοβα να συνδυάζεις με τα πορτοκαλί σου ρούχα.

5. Ένα πορτοκαλί skinny παντελόνι είναι τόσο καλοκαιρινό και χαρούμενο. Συνδύασέ το με χαλαρό μπλουζάκι και παπουτσάκια σε ουδέτερες αποχρώσεις.

6. Μπορείς να φανταστείς τίποτα καλύτερο από ένα πορτοκαλί αέρινο φορεματάκι με μπεζ αξεσουάρ για τις καθημερινές σου βόλτες;! Για τις μέρες που έχει ακόμα ψύχρα, πρόσθεσε ένα jean μπουφανάκι.