Η Ελένη Φουρέιρα στο κόκκινο χαλί - Η φούστα με στρας τις «έστειλε» όλες

Ήταν όλη κεντημένη στο χέρι από την Σήλια Κριθαριώτη!

Η Ελένη Φουρέιρα στο κόκκινο χαλί - Η φούστα με στρας τις «έστειλε» όλες

Η Ελένη Φουρέιρα πήγε στο κόκκινο χαλί και έκλεψε τα βλέμματα σα μαγνήτης! Η φούστα με στρας που επέλεξε να φορέσει τις «έστειλε» όλες αδιάβαστες! Τα Όσκαρ φέτος ήταν ελληνική υπόθεση και η τραγουδίστρια πήρε άριστα με τα 1000!

Η ίδια, πήγε στο Oscar after party του Έλτον Τζον που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει θεσμός για το Χόλιγουντ. Η τραγουδίστρια βρίσκεται εδώ και αρκετές εβδομάδες στο Λος Άντζελες και το βράδυ της Κυριακής έδωσε το... παρών μαζί με τον καλό της φίλο, Ελιάντ Κοέ, όπως σας γράψαμε και χτες.

Η Ελένη Φουρέιρα, επέλεξε για την βραδιά ένα look κατάλληλο για την περίσταση. Σετάκι με κεντημένο μπούστο όλο στρας και από κάτω μάξι φούστα. Οι διαφάνειες έδωσαν το απαραίτητο touch για το κόκκινο χαλί και βέβαια το σύνολο ήταν με την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη. Από εμάς πήρε το υπερ-10άρι και σίγουρα τις πάτησε όλες κάτω με το σύνολο της. Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Μια ακόμα εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα με στρας - Η μωβ φόρμα μας τρέλανε και τότε

H Ελένη Φουρέιρα έβαλε καλσόν μέχρι την κοιλιά και «λούστηκε» στα στρας! Η μωβ φόρμα «έκλεψε την παράσταση και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Η τραγουδίστρια, πήγε στην Βέροια και όλη η πόλη παραμίλησε με το look της! Για μια ακόμα φορά παρέδωσε μαθήματα στιλ και έβαλε fuego.... με τον χορό της!

Το σύνολό της, αυτή τη φορά αποτελούνταν από φόρμα σε μωβ γυαλιστερό ύφασμα και καλσόν που έφτανε μέχρι την κοιλιά της. Μάλιστα, είχε στην κοιλιά άνοιγμα, η οποία και «διακοσμήθηκε» με κεντημένα στρας! Πάντως για εμάς, σαν την εμφάνιση με ροζ τούλι τίποτα! Δείτε την σχετική ανάρτηση: