Τώρα που μένεις σπίτι πρέπει να μάθεις την χορογραφία της Ελένης Φουρέιρα

Κάνεις και γυμναστική στο σπίτι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τώρα που μένεις σπίτι πρέπει να μάθεις την χορογραφία της Ελένης Φουρέιρα

Όπως Κυβέρνηση και γιατροί μας λένε, πρέπει να κάτσουμε μέσα στο σπίτι τηρώντας τα μέτρα. Αν ωστόσο, είναι άνθρωπος που δεν μπορεί να κάθεται, τότε την χορογραφία της Ελένης Φουρέιρα από το νέο της τραγούδι, πρέπει να την μάθεις.

Εκτός του ότι θα μάθεις νέες χορευτικές κινήσεις, θα γυμναστείς χωρίς να χρειαστεί να πας στο γυμναστήριο σου ή να βγεις έξω. Η τραγουδίστρια ξέρει καλά από χορό και οι κινήσεις της είναι μια προς μια εντυπωσιακές.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Φουρέιρα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δυο βίντεο από το κέντρο χορού που κάνει μαθήματα και μαζί με τις χορεύτριες της μας έδειξαν τις τέλειες κινήσεις του μοιράζοντας λίγο... «Yayo vibe».

Να πούμε πως το τραγούδι της έχει ξεπεράσει τα 1,5 εκατομμύρια views και το ανακοίνωσε με μια απίστευτη φωτογραφία.

Η Ελένη Φουρέρια εκτός της χορογραφίας της μας έδειξε και την απόλυτη τάση στα νύχια - Κάνε τη μόνη στο σπίτι σου

Η Ελένη Φουρέιρα είναι η γυναίκα που ακολουθεί σε κάθε περίπτωση όλες τις τάσεις που επιβάλλει η μόδα. Τα νύχια της φυσικά δεν αποτελούν εξαίρεση, και έτσι η αγαπημένη τραγουδίστρια σου προτείνει το απόλυτο χρώμα για φέτος την άνοιξη.

Τα edgy looks που επιλέγει η Ελένη Φουρέιρα είναι ένα κι ένα και έχουν όλες τις προτάσεις που χρειάζεσαι, προκειμένου να ανανεώσεις το look σου και να κάνεις μία ιδιαίτερη και όμορφη εμφάνιση.

Τσέκαρε κι αυτό το μανικιούρ που έκανε η Ελένη Φουρέιρα πριν από λίγο καιρό!

Ένα από τα trends που προτείνει είναι και το χρώμα που επιλέγει για τα νύχια της. Ξεχάστε λοιπόν τα έντονα χρώματα, τα μαύρα και τα κόκκινα και δοκιμάστε αυτό το μπεζ που προτείνει η Ελένη Φουρέιρα.

Είναι το πιο ανοιξιάτικο χρώμα!