Η Δούκισσα Νομικού στην συλλογή της έχει τα πιο κομψό κόσμημα - Έρωτας με την πρώτη ματιά

Για τις πιο... φωτεινές σας στιγμές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Δούκισσα Νομικού στην συλλογή της έχει τα πιο κομψό κόσμημα - Έρωτας με την πρώτη ματιά

Έρωτα με την πρώτη ματιά πρόκειται να πάθεις, μόλις δεις αυτό το κόσμημα που έχει στην συλλογή που σχεδιάζει η Δούκισσα Νομικού. Φόρεσε τα στις πιο... φωτεινές σου στιγμές και να είσαι... έτοιμη, γιατί πρόκειται να τραβήξεις όλα τα βλέμματα.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο, έχει δημιουργήσει με πολύ αγάπη την προσωπική της συλλογή κοσμημάτων που της έχει δώσει το όνομα «Doukissa Nomikou Collection - The love collection». Μάλιστα, είναι εμπνευσμένη από το γάμο της με τον σύζυγο της, Δημήτρη Θεωδορίδη.

Στην συλλογή της λοιπόν θα βρεις εντυπωσιακά κοσμήματα. Από κολιέ, βραχιόλια, μέχρι και σκουλαρίκια. Όλα έχουν πάνω τους το σύμβολο του γάμου της με το σύζυγο της. Μια καρδιά. Μάλιστα, αυτό το σύμβολο είναι που τα κάνουν ξεχωριστά.

«Η πρώτη μου συλλογή κοσμημάτων, την οποία μπορείς να γνωρίσεις μέσα από το e-shop Doukissa Nomikou, δεν θα μπορούσε παρά να πάρει το όνομά της από την κινητήριο δύναμη πίσω από τη δημιουργία της: The Love Collection. Φτιαγμένη με αγάπη, αφιερωμένη στην αγάπη, προορισμένη να αγαπηθεί», είναι μερικά από τα λόγια της Δούκισσας Νομικού στο διαδικτυακό της κατάστημα για τη συλλογή της.

Έρωτας με την πρώτη ματιά αυτό το κόσμημα της Δούκισσας Νομικού

Στην συλλογή κοσμημάτων της, θα βρεις και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια που είναι για τις φωτεινές σου στιγμές. Μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας και θα δώσουν άλλο στιλ και αέρα στο πρόσωπο σου.

Σου αρέσουν και τα δαχτυλίδια; Στη συλλογή της Δούκισσας Νομικού θα βρεις τα πιο μοντέρνα και βολικά για την καθημερινότητα σου και όχι μόνο. Θα εντυπωσιάσεις χωρίς υπερβολές.