Σου αρέσουν τα δαχτυλίδια; Στη συλλογή της Δούκισσας Νομικού θα βρεις τα πιο μοντέρνα

Θα σε ξετρελάνει!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σου αρέσουν τα δαχτυλίδια; Στη συλλογή της Δούκισσας Νομικού θα βρεις τα πιο μοντέρνα

Σου αρέσουν τα δαχτυλίδια; Στη συλλογή της Δούκισσας Νομικού θα βρεις τα πιο μοντέρνα και βολικά για την καθημερινότητα σου και όχι μόνο. Θα εντυπωσιάσεις χωρίς υπερβολές.

Αν είσαι fan των διακριτικών κοσμημάτων έχεις την λύση καθώς μια καρδιά από την συλλογή της Δούκισσας Νομικού θα σε κερδίσει και θα θέλεις να την φοράς συνέχεια πάνω σου.

Το δαχτυλίδι καρδιά της Δούκισσας Νομικού που είναι πολύ μοντέρνο

Η Δούκισσα Νομικού έχει στην συλλογή της το πιο εντυπωσιακό κόσμημα για τα χέρια, καθώς έχει το δαχτυλίδι που είναι δυο καρδιές μαζί και είναι πολύ διακριτικό και ωραίο για την καθημερινότητα σου.

Η παρουσιάστρια εδώ και καιρό έχει την δική της συλλογή με κοσμήματα. Τα οποία είναι διακριτικά και υπέροχα αλλά και ιδανική για την καθημερινότητα σου.

Ένα από τα κομμάτια που είδαμε και ζηλέψαμε ήταν και αυτό το μικρό, χρυσό κόσμημα που θα στολίσει τα δάχτυλα σου.

Έχει σχήμα καρδιάς που είναι το πιο θηλυκό για όλες τις γυναίκες, ενώ είναι διακριτικό και όχι υπερβολικό.Εσείς ωστόσο έχετε δει το σπίτι της στην Μύκονο; H ίδια μοιράστηκε μαγευτική φωτογραφία, με την οικογένειά της.

Δες το και θα το λατρέψεις:

Μάλιστα μπορείς άνετα να το συνδυάσεις και με αυτή την ροζ χρυσή καρδιά από την συλλογή της παρουσιάστρια για τον λαιμό.

Ένα από τα κομμάτια που είδαμε και ζηλέψαμε ήταν και αυτό το μικρό, ροζ λευκό κόσμημα που θα στολίσει τον λαιμό σου. Διακριτικό και όμορφο χωρίς υπερβoλές.

Με αυτά τα δυο σετ σίγουρα θα κλέψετε τις εντυπώσεις εκεί έξω χωρίς να κάνετε υπερβολές στα αξεσουάρ σας.

Δείτε το: