Αυτό είναι το "μυστικό" της Σίσσυς Χρηστίδου για σφιχτό δέρμα - Προλαβαίνετε κι εσείς μέχρι το καλοκαίρι

Ποιο είναι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτό είναι το

Αυτό είναι το "μυστικό" της Σίσσυς Χρηστίδου για σφιχτό δέρμα. Προλαβαίνετε κι εσείς μέχρι το καλοκαίρι να το βάλετε και να κάνετε την επιδερμίδα σας να μοιάζει πιο σφιχτή και νεανική σε μικρό χρονικό διάστημα.

Η παρουσιάστρια όπως και όλοι μας ακολουθεί τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας και μένει μέσα στο σπίτι για να προστατεύσει την ίδια, το παιδί αλλά και τους γύρω της από την εξάπλωση της πανδημίας που πλήττει αυτή την στιγμή τον πλανήτη.

Η ίδια περνάει πολύ χρόνο με τα δικά της πρόσωπα παρά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, πλέον όμως έχει πολύ ελεύθερο χρόνο για να περνάει ακόμα περισσότερο χρόνο μαζί τους και περνάνε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές.

Το "μυστικό" της Σίσσυς Χρηστίδου για σφιχτό δέρμα που μπορείτε να κάνετε και εσείς για να είστε έτοιμες μέχρι το καλοκαίρι

Η Σίσσυ Χρηστίδου όπως και όλοι μας ανεβάζει αρκετές φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της, τώρα που δεν έχουμε τι άλλο να κάνουμε και είμαστε όλη μέρα διαρκώς μέσα σε αυτά, με αποτέλεσμα να βρίσκουμε δημιουργικούς τρόπους να περάσει η ώρα.

Οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ρίξει στα stories και ανεβάζουμε στα social media στιγμές από την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι και πως περνάμε μέσα σε αυτό.

Όλοι ψάχνουμε δημιουργικούς τρόπους, ενώ κάνουμε και διάφορα challenges online για να περάσει η ώρα με τους διαδικτυακούς μας φίλους

Η ίδια ανέβασε πως διατηρεί το δέρμα της καθαρό και όμορφο τώρα που έχει χρόνο και μπορεί να φροντίζει τον εαυτό της. Για αυτό και μας έδειξε ποιο το μυστικό της για να έχει σφιχτό δέρμα μέχρι το καλοκαίρι.

Το μυστικό της λοιπόν είναι το έλαιο από την anaplasis. Έτσι κρατά το δέρμα της σφιχτό.Ωστόσο, η Σίσσυ Χρηστίδου, όποτε βρίσκει χρόνο λατρεύει να χαλαρώνει, διαβάζοντας κάποιο αγαπημένο της βιβλίο, είτε χαλαρώνοντας στην τεράστια μπανιέρα που έχουμε δει πως έχει, η οποία μάλιστα έχει και θέα.

«Κλεισμένες, κλεισμένες αλλά όταν βγούμε εεεε ρε τι θα γίνει!!!! Έλα να κάνουμε δουλίτσα με το σύμμαχο τον σωστό για την σύσφιξη!Θα βρεις το έλαιο στο www.anaplasis.gr και σε όλα τα online φαρμακεία.
#thankmelater #treatyourbody #treatyourself #anaplasis_greece» έγραψε στην ανάρτηση της.