«Κάγκελο» θα μείνετε με την μπανιέρα της Σίσσυς Χρηστίδου - Είναι ονειρική

Μείναμε «κάγκελο»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Κάγκελο» θα μείνετε με την μπανιέρα της Σίσσυς Χρηστίδου - Είναι ονειρική

Η Σίσσυ Χρηστίδου εκμεταλλεύεται τις ημέρες που περνάει μέσα στο σπίτι της λόγω του κορωνοϊού και κάνει πράγματα που την γεμίζουν χαρά μαζί με τα παιδιά της, ενώ κάνει και πράγματα που την χαλαρώνουν και τη ηρεμούν, κάτι που δεν μπορούσε να κάνει λόγω υποχρεώσεων. Μάλιστα, «βυθίστηκε» στην μπανιέρα της η οποία είναι ονειρική και θα μείνετε «κάγκελο» μόλις την δείτε.

Η παρουσιάστρια του OPENtv στην ζώνη του Σαββατοκύριακου, ακολουθεί όλα τα μέτρα που έχουν παρθεί και μένει μέσα στο σπίτι μαζί με τα παιδιά της. Μάλιστα, μέσα από πολλές αναρτήσεις της μέσα από στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έχει δείξει πως περνάνε την ώρα τους.

Σε μια από αυτές μάλιστα, είδαμε πως η Σίσσυ Χρηστίδου χρειάστηκε να βγει από το σπίτι της για να κάνει μερικά ψώνια που χρειαζόταν. Φορώντας μάσκα στο πρόσωπο της και γάντια στα χέρια της, βγήκε από το σπίτι της και έχουμε τα ντοκουμέντα.

Ονειρική η μπανιέρα της Σίσσυς Χρηστίδου

Χθες, στον προσωπικό της λογαριασμό, θέλησε να μοιραστεί μια φωτογραφία από το μπάνιο της και μας έκανε να μείνουμε «κάγκελο». Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια θέλησε να πει στους διαδικτυακούς της φίλους να εκμεταλλευτούν τις ημέρες που μένουμε στο σπίτι με τον καλύτερο τρόπο.

Η Σίσσυ Χρηστίδου γέμισε την τεράστια μπανιέρα της με νερό, έριξε τα χαλαρωτικά της έλαια και χαλάρωσε. Στην φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram της, έγραψε στην λεζάντα της «Σώζουμε τη ζωή μας, κάνοντας ζωάρα! Έλα πάμε...».

Να πούμε πως και με την οικογένεια της η παρουσιάστρια μιλάει μέσω βιντεοκλήσης, αφού βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη και δεν μπορεί να τους δει. Μάλιστα, στο screenshot που τράβηξε είδαμε και την απίστευτη ομοιότητα που έχουμε τον πατέρα της. Συγκεκριμένα, ένα χαρακτηριστικό του προσώπου τους το έχουν ίδιο.