Ίδια με τον μπαμπά της στο πρόσωπο η Σίσσυ Χρηστίδου - Φωτογραφία από το ραντεβού τους

Αυτό το σημείο στο πρόσωπο τους είναι ολόιδιο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ίδια με τον μπαμπά της στο πρόσωπο η Σίσσυ Χρηστίδου - Φωτογραφία από το ραντεβού τους

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένεια της και όποτε βρίσκει χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις τους επισκέπτεται, αφού μένουν εκτός Αθηνών. Σε φωτογραφίες που την είδαμε δίπλα δίπλα με τον μπαμπά της, παρατηρήσαμε ότι είναι ίδιοι στο πρόσωπο και έχουμε μια φωτογραφία από το ραντεβού τους.

Η παρουσιάστρια του OPENtv, όπως και όλοι οι celebrities και μη, μένουν στα σπίτι τους ακολουθώντας όλα τα μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση για την ασφάλεια μας και την εξάπλωση του ιού κορωνοϊού που μόνο στην Ελλάδα έχει κοστίζει την ζωή τεσσάρων ανθρώπων, ενώ τα κρούσματα έχουν ξεπεράσει τα 300.

Η Σίσσυ Χρηστίδου με αφορμή την «καραντίνα» περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την οικογένεια της. Τα παιδιά της είναι η κύρια προτεραιότητα της και αυτές τις ημέρες τους αφιερώνει πολύ χρόνο. Βέβαια, δεν χρειάζεται να κλειστεί στο σπίτι για να κάνουν κάτι όλοι μαζί, αφού με τον Θοδωρή Μαραντίνη παρόλο που έχουν χωρίσει, πραγματοποιούν όλοι μαζί ταξίδια στο εξωτερικό.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες οικογενειακώς ταξίδεψαν εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στο Παρίσι. Έχουμε και φωτογραφίες απόδειξη πως το πρώην ζευγάρι ήταν μαζί. Οι δυο τους διατηρούν άψογες σχέσεις.

Ίδια με τον μπαμπά της η Σίσσυ Χρηστίδου

Πριν από λίγες ώρες η Σίσσυ Χρηστίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα screenshot από την βιντεοσυνομιλία που είχε με τον πατέρας της, αλλά και τον αδερφό της.

Όπως είδαμε λοιπόν από την φωτογραφία τους, η παρουσιάστρια του «Έλα χαμογέλα» με τον μπαμπά της στο πρόσωπο είναι ίδιοι, αφού έχουν και το ίδιο χαμόγελο.