Με γάντια και μάσκα η Σίσσυ Χρηστίδου στο αυτοκίνητο της - Βγήκε από το σπίτι

Για ποιο λόγο βγήκε από την «καραντίνα»;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με γάντια και μάσκα η Σίσσυ Χρηστίδου στο αυτοκίνητο της - Βγήκε από το σπίτι

Τις τελευταίες περίπου πέντε ημέρες όλος ο κόσμος παραμένει στο σπίτι του λόγω κορωνοϊού , ωστόσο αρκετοί είναι αυτοί που βγαίνουν λόγω υποχρεώσεων αλλά και για δουλειές που έχουν. Για το λόγο αυτό βγήκε από το σπίτι της και η Σίσσυ Χρηστίδου και όπως είδαμε σε στιγμιότυπα από το αυτοκίνητο της, φόρεσε γάντια και μάσκα, κάτι που πρέπει να κάνουμε όλοι.

Ραγδαία είναι η εξάπλωση που βλέπει ο κορωνοϊός σε παγκόσμιο επίπεδο. Μόνο στην Ελλάδα τα κρούσματα έχουν ξεπεράσει τα 300, ενώ έχουμε και πέντε θανάτους, με τον πιο πρόσφατο να είναι χθες. Τα μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση είναι αυστηρά και σε αυτά περιλαμβάνεται και το μένουμε στα σπίτια μας.

Και η Σίσσυ Χρηστίδου ακολουθεί όλα τα μέτρα που έχουν παρθεί και μένει μέσα στο σπίτι μαζί με τα παιδιά της. Μάλιστα, μέσα από πολλές αναρτήσεις της μέσα από στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έχει δείξει πως περνάνε την ώρα τους.

Με γάντια και μάσκα η Σίσσυ Χρηστίδου στο αυτοκίνητο της

Ωστόσο, όπως είδαμε χθες σε μια από τις αναρτήσεις της που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, η Σίσσυ Χρηστίδου λόγω κάποιων υποχρεώσεων, χρειάστηκε να βγει από το σπίτι της. Συγκεκριμένα, χρειάστηκε να πάει μέχρι και το φαρμακείο.

Ωστόσο, για να μην κολλήσεις κορωνοϊό φόρεσε μάσκα αλλά και γάντια για να προστατευτεί, όπως θα δείτε και στο παρακάτω στιγμιότυπο.

Σίσσυ Χρηστίδου αυτοκίνητο

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες οικογενειακώς ταξίδεψαν εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στο Παρίσι. Έχουμε και φωτογραφίες απόδειξη πως το πρώην ζευγάρι ήταν μαζί. Οι δυο τους διατηρούν άψογες σχέσεις.