Πες ναι στο φλοράλ - Αυτό είναι το απόλυτο nail trend της φετινής άνοιξης

Ετοίμασε τα υλικά σου!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πες ναι στο φλοράλ - Αυτό είναι το απόλυτο nail trend της φετινής άνοιξης

Φέτος την άνοιξη ήρθε η ώρα να κάνεις την ανατροπή και να πεις ένα μεγάλο "ναι" στο φλοράλ μανικιούρ, το οποίο σύμφωνα με τους ειδικούς, αποτελεί το νούμερο ένα trends γι΄αυτή τη σεζόν, και με λίγη υπομονή μπορείς να το φτιάξεις και μόνη σου στο σπίτι.

Μπορεί η ιδέα του φλοράλ την άνοιξη να σου φαίνεται λίγο τετριμμένη, και να κρατάει μόνο για λίγες εβδομάδες αφού φύγει ο χειμώνας για να πάρει τη θέση του καλοκαίρι, ωστόσο σε κάθε περίπτωση πρέπει να παραδεχθείς πως είναι τρομερό να βλέπεις λουλούδια να ανθίζουν σε κάθε μεριά όχι μόνο στη φύση αλλά και πάνω στα ρούχα τα αξεσουάρ και φυσικά τα νύχια.

Και επειδή την άνοιξη φέτος τη βλέπουμε πίσω από τα παράθυρα του σπιτιού μας, είναι μεγάλη ανάγκη να δημιουργήσουμε έστω και λίγη μόνοι μας γιατί την έχουμε μεγάλη ανάγκη.

Δεδομένου ότι περνάμε αρκετό χρόνο πλέον στο σπίτι, είναι λογικό να ψάχνουμε καθημερινά τρόπους για να ανεβάσουμε τη διάθεσή μας και να εντοπίσουμε δημιουργικές δραστηριότητες για να κυλήσει ομαλά η ώρα χωρίς να κοιτάζουμε το κινητό ή τον υπολογιστή μας. Η λύση λοιπόν βρίσκεται στο φλοράλ.

Τα φλοράλ μανικιούρ έκαναν την εμφάνισή τους για μία ακόμα χρονιά και είναι η πιο τέλεια ιδέα εάν θέλεις να κάνεις κάτι λίγο πιο διαφορετικό στα νύχια σου και να τα ανανεώσεις. Ψάξε λοιπόν στα μανό σου και ξετρύπωσε όλα τα παλ, λευκά, ροζ και κίτρινα χρώματα και ξεκίνα δουλειά. Και αν χρειάζεσαι έναν οδηγό για το πώς θα κάνεις μόνη σου τα νύχια στο σπίτι, σου τον έχουμε εδώ.

Πάμε να δούμε μερικά από τα αγαπημένα μας σχέδια για να πάρεις κι εσύ λίγη έμπνευση

Μανικιούρ με μαργαρίτες

Οι μαργαρίτες είναι το απόλυτο λουλούδι της άνοιξης και όπως μπορείς να δεις πρόκειται για ένα πολύ απλό nude σχέδιο.

Μανικιούρ με κόκκινα τριαντάφυλλα

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σικάτο από διακριτικά τριαντάφυλλα πάνω στα νύχια σου, χωρίς καν να προσθέσεις κάποιο χρώμα ως βάση.

Νύχια με λουλούδια

Αυτό το κίτρινο που έχουν ως βάση αυτές οι παλ μαργαρίτες είναι το καλύτερο χρώμα που μπορείς να προσθέσεις στη συλλογή σου φέτος το καλοκαίρι.

Φλοράλ νύχια

Γιατί να μην κάνεις και κάτι πιο girly; Βάψε μπες τα νύχια σου και δημιούργησε τα πιο όμορφα χαμομηλάκια πάνω στα νύχια σου.