Nail Trends: Κάνε μόνη σου το μανικιούρ στο σπίτι και εντυπωσίασε

Αυτά τα σχέδια πρέπει να τα δοκιμάσεις!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Nail Trends: Κάνε μόνη σου το μανικιούρ στο σπίτι και εντυπωσίασε

Τώρα που μένουμε συνέχεια μέσα στο σπίτι, τα nail trends έχουν αλλάξει και έχουν γίνει πιο απλά προκειμένου να μπορέσεις κι εσύ να κάνεις μόνη σου το μανικιούρ στο σπίτι σου. Δοκίμασε τα σχέδια που σου προτείνουμε παρακάτω και ετοιμάσου να εντυπωσιάσεις!

Αν το μανικιούρ σου καταρρέει σιγά σιγά και χρειάζεσαι κάτι να σε ανεβάσει, τότε πρέπει οπωσδήποτε να ασχοληθείς λίγο με τα νύχια σου προκειμένου να ξεχαστείς και να κάνεις κάτι όμορφο για τον εαυτό σου. Επίσης είναι μία καλή ευκαιρία να δοκιμάσεις μία τέχνη και να δημιουργήσεις μόνη σου μερικά πολύ όμορφα σχέδια.

Μπορεί να μην έχεις όλα τα υλικά που χρειάζεσαι, αλλά είναι σίγουρο πως αν κάνεις μία βόλτα στο σπίτι σου θα βρεις μερικά εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να κάνεις το μανικιούρ σου με μεγάλη ευκολία.

Αν όμως έχεις μακριά νύχια, καλό θα ήταν να τα κόψεις, μιας και ο ειδικοί προειδοποιούν πως μπορεί να αποτελέσουν εστία μικροβίων ή ακόμα και του κορωνοϊού.

Πάμε να δούμε μερικά σχέδια που θα μπορούσες να κάνεις στο σπίτι

Πολύχρωμα μισοφέγγαρα

Μανικιούρ με μισοφέγγαρα

Είναι το τέλειο σχέδιο για την άνοιξη μιας και έχει ανοιχτό χρώμα και είναι ταυτόχρονα πολύ κομψά.

Μπλε ματάκια

Νύχια με μπλε ματάκια

Εχθρός στο κακό μάτι, αυτά τα μπλε ματάκια είναι το τέλειο σχέδιο για τα νύχια σου για φέτος. Προκειμένου να τα πετύχεις, διάλεξε διαφορετικά πινέλα για τα κυκλάκια, ανάλογα με το μέγεθός τους, και χρησιμοποίησε διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε.

Χρυσά γραφικά

Νύχια με χρυσές λεπτομέρειες

Τόσο απλά, τόσο σικ, αυτά τα νύχια με τις χρυσές λεπτομέρειες αποτελούν το νούμερο 1 trend στο Λονδίνο. Το μυστικό είναι να χρησιμοποιήσεις ένα λεπτό και μακρύ πινέλο για να κάνεις τη γραμμή.

Όμπρε

Όμπρε νύχια

Αυτό το όμπρε σχέδιο μπορεί να δημιουργηθεί με οποιαδήποτε δύο χρώματα. Απλά βάψε την πρώτη απόχρωση και στη συνέχεια χρησιμοποίησε ένα σφουγγαράκι για να βάλεις το δεύτερο χρώμα.

Αφηρημένες πινελιές

Μανικιούρ με πινελιές

Καλλιτεχνικά και πολύ σικάτα, αυτά τα νύχια αποτελούν ένα ξεκάθαρο statement ενώ την ίδια στιγμή δεν χρειάζονται μεγάλη ακρίβεια για να τα φτιάξεις, μόνο λίγη δημιουργικότητα.