Η Ελένη Φουρέιρα έκανε την απόλυση τάση στο χρώμα των μαλλιών

Θα πάθεις εμμονή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ελένη Φουρέιρα έκανε την απόλυση τάση στο χρώμα των μαλλιών

Η Ελένη Φουρέιρα έχουμε δει πως αγαπάει τις αλλαγές στα μαλλιά της. Και όπως είδαμε μέσα από μερικές φωτογραφίες της, έκανε μια από τις απόλυτες τάσεις στο χρώμα τους, που πρόκειται ειδικά σε λίγο καιρό που θα ανοίξουν τα κομμωτήρια, παντού στο δρόμο.

Η τραγουδίστρια αγαπάει να πειραματίζεται με τα μαλλιά της, για αυτό και την έχομε δει σε video clip της, αλλά και σε δημόσιες εμφανίσεις της με περούκες. Έχει αλλάξει πολλές φορές το χρώμα το μαλλιών της, όπως και το μήκος. Ενώ, την έχουμε δει και με κοντό αγορέ.

Ωστόσο, αυτή την φορά αποφάσισε να αλλάξει το χρώμα τους και να ακολουθήσει μια τάση που βλέπουμε παντού και στο Instagram. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις ανταύγιες. Και πιο συγκεκριμένα, βλέπουμε πολλές γυναίκες να κάνουν τις δυο μπροστά τούφες κατάξανθες.

Ωστόσο, αν είσαι εσύ μία από αυτές που έχεις πάρει την απόφαση να κάνεις βαφή μαλλιών στα μαλλιά μόνη στο σπίτι πρέπει να προσέξεις να μην κάνεις αυτά τα 7 λάθη. Σίγουρα καλό είναι να εμπιστευόμαστε ειδικούς, αλλά αν και εσύ δεν μπορείς άλλο να γυρνάς παρέα με τις λευκές σου τρίχες ή με… ρίζα που έχει φτάσει 3 δάχτυλα, αυτό το άρθρο είναι για εσένα.

H Ελένη Φουρέιρα και τα space buns - τάση

Αυτό που κατάφερε εκτός από τις τέλειες χορευτικές της κινήσεις ωστόσο να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του, ήταν τα μαλλιά της και πιο συγκεκριμένα το χτένισμά της, καθώς τα space buns που επέλεξε αποτελούν εδώ και ένα χρόνο μεγάλη τάση στο εξωτερικό.

Πως να εντάξεις τα space buns στο look σου:

  • Με ένα crop top και sneakers
  • Με ένα στενό μπλουζάκι ή ζιβάγκο και oversized ζακέτα
  • Με ένα κορσέ όπως η Φουρέιρα ή με ένα στενό top και πέδιλα για πιο βράδυ
  • Με ένα πιο αθλητικό - casual outfit όπως στο βίντεο της

Εσύ θα δοκιμάσεις το challenge της; Αν όχι τότε δες την ίδια μας έδειξε και μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό.