Σοκ με την Ελένη Φουρέιρα - Δείτε πως ήταν μικρή

Αγνώριστη η τραγουδίστρια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ με την Ελένη Φουρέιρα - Δείτε πως ήταν μικρή

Σοκ προκάλεσε η Ελένη Φουρέιρα με την εικόνα της στα social media, και αυτό γιατί μοιράστηκε μια μοναδική εικόνα όπου φαίνεται πως ήταν όταν ήταν μικρή. Δείτε την φωτογραφία της και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό, καθώς είναι αγνώριστη.

Η τραγουδίστρια ακολουθώντας το trend των τελευταίων ημερών, το οποίο δεν είναι άλλο από το αστείο challenge, όπου πρέπει να δημοσιεύσεις μια φωτογραφία από τα παλιά, δε δίστασε να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τον μικρό της εαυτό.

Η ίδια αποδέχτηκε την πρόκληση από τους φίλους της και με την σειρά της, προκάλεσε τους άλλους της φίλους, ώστε να βγουν και εκείνοι και να φανερώσουν τους εαυτούς τους όπως ήταν μωράκια.

Δείτε πως ήταν μικρή η Ελένη Φουρέιρα και θα πάθετε σοκ με την εικόνα της - Θα την αναγνωρίζατε;

Όπως παρατηρούμε, από το insta story της, ήταν και τότε μια γλυκιά φατσούλα, με κοντά μαλλιά, που εξελίχθηκε σε μια εντυπωσιακή, γυναίκα με ερωτισμό και πάθος.

Ελένη Φουρέιρα μικρή

Ρίγη συγκίνησης με τα λόγια της για την πανδημία

«Και οι άνθρωποι έμειναν σπίτι. Και διάβαζαν βιβλία και άκουγαν και ξεκουράζονταν και γυμνάζονταν και έκαναν τέχνη και έπαιζαν παιχνίδια και μάθαιναν νέους τρόπους για να υπάρχουν. Και άκουσαν ακόμα πιο βαθιά… Κάποιοι διαλογίζονταν, κάποιοι προσεύχονταν, κάποιοι χόρευαν. Κάποιοι συνάντησαν τις σκιές τους. Και οι άνθρωποι άρχισαν να σκέφτονται διαφορετικά.

Και οι άνθρωποι θεραπεύτηκαν. Και, χωρίς ανθρώπους που ζουν σε αδαείς, επικίνδυνους, ανόητους και χωρίς καρδιά τρόπους, η γη άρχισε να θεραπεύεται. Και όταν ο κίνδυνος πέρασε και οι άνθρωποι βρέθηκαν και πάλι, πενθούσαν για τις απώλειές τους, έκαναν νέες επιλογές και ονειρεύτηκαν νέες εικόνες και δημιούργησαν νέους τρόπους για να ζήσουν και να θεραπεύσουν τη γη πλήρως, όπως είχαν θεραπευτεί»

Μάλιστα, για εσένα που επίσης μένεις μέσα η Ελένη Φουρέιρα σου έχει δώσει την καλύτερη λύση για να γυμναστείς αλλά και να περάσεις όμορφα. Την χορογραφία τους τραγουδιού της, πρέπει να την μάθεις.