Ο πιο σωστός οδηγός για φρύδια - Πώς να δείχνουν πιο γεμάτα χωρίς να κάνεις λάθη

Όσα πρέπει να γνωρίζεις

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ο πιο σωστός οδηγός για φρύδια - Πώς να δείχνουν πιο γεμάτα χωρίς να κάνεις λάθη

Ο πιο σωστός οδηγός για φρύδια. Πώς να δείχνουν πιο γεμάτα χωρίς να κάνεις λάθη και να πετύχεις το απόλυτο μακιγιάζ, που θα τα κάνει να φαίνονται πλούσια, αλλά και πολύ όμορδα. Μάθε όλα τα μυστικά που πρέπει να γνωρίζεις.

Μεταξύ των τάσεων που είχαμε στην εφηβεία, και με πληθρόρα προϊόντων για τα φρύδια εκεί έξω, αλλά και την μη εμπειρία μας, το να φτιάχνουμε τα φρύδια μας στο σημείο που να μπορούμε να τα φωτογραφίσουμε και όχι να είναι cringe μπορεί να απέχει πολύ.

Ποια τα λάθη που κάνουμε στα φρύδια μας

Ας μην αναλύσουμε το σχήμα που πραγματικά θα έπρεπε να είναι. Είναι τα ίσια φρύδια τόσο μοντέρνα, αλλά όχι κολακευτικά; Ή είναι το "τόξο" τόσο last year;

Ποια είναι λοιπόν τα πιο κοινά λάθη στα φρύδια που κάνουν οι άνθρωποι; «Οι άνθρωποι κάνουν πολύ μεγάλα τα φρύδια τους», λέει μια ειδικός. «Νομίζουν ότι περισσότερο είναι καλύτερα - άρα αφήνουν το τόξο στα φρύδια να πάει χαμηλότερα που μπορεί να τους γερνάει - τόσο πολύ που δεν ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου τους»

Το μπροστά

Το τετράγωνο μπροστά είναι το αντίθετο ενός φυσικού φρυδιού.

Πώς να το κάνετε σωστά ...

«Πηγαίνετε ελεύθερα και όπως θα κάνατε το eyeliner- στηρίξτε τον αγκώνα σας σε ένα τραπέζι και χρησιμοποιήστε απαλές κινήσεις με μια λεπτή συντονισμένη μύτη!», ωστόσο υπάρχει και ένα κόλπο με το μολύβι φρυδιών που δεν γνώριζες. Θα το λατρέψεις.

Το πολύ στρογγυλό

Όπου έχετε πάει στραβά ...

«Πολύ βάρος στο μπροστινό μέρος του φρυδιού, ακολουθούμενο από μια λεπτή ουρά, δεν κολακεύει κανέναν. Είναι μια περίεργη ισορροπία που τείνει να κάνει τα φρύδια σας την κύρια εστίαση του προσώπου λάθος για όλους τους λόγους. "

Πώς να το κάνετε σωστά ...

«Το σημείο εκκίνησης είναι να δούμε αν οι τρίχες σας εξακολουθούν να μεγαλώνουν γύρω από το φρύδι. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να τα αφήσετε για περίπου 6 εβδομάδες. Αξίζει τον κόπο », εξηγεί η Λίζα.

«Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα μαλακτικό φρυδιών, πρωί και βράδυ, για να φτιάξετε τα φρύδια που φαίνονται πιο ατίθασα».

Πολύ μακρύ

«Αυτό είναι όπου η ουρά του φρυδιού εκτείνεται πολύ μακριά στην περιοχή του προσώπου του, και μπορεί συχνά να οδηγήσει σε αποτέλεσμα που μας γερνάει».

Πώς να το κάνετε σωστά ...

«Όταν γεμίζετε το φρύδι, ευθυγραμμίστε το μολύβι σας από το σημείο όπου το ρουθούνι συναντά τη γέφυρα της μύτης, στο εξωτερικό του ματιού σας - όπου αυτό τέμνει με το φρύδι σας εκεί που πρέπει να τελειώσει, οπότε χρησιμοποιήστε ελαφρές, φτερωτές πινελιές για να δόσετε την εντύπωση πραγματικών τριχών.

Πολύ μικρό

Όπου έχετε πάει στραβά ...

«Αυτό είναι πιθανότατα ηλικιακό και όχι δικό σου λάθος. Καθώς μεγαλώνουμε, τείνουμε να χάνουμε την ουρά του φρυδιού. Τα φρύδια των ανδρών δεν σταματούν ποτέ να μεγαλώνουν και τα φρύδια μας γίνονται πιο λεπτά».

Πώς να το κάνετε σωστά ...

«Το γέμισμα των φρυδιών σας με ένα τζελ ινών είναι η ευκολότερη επιλογή. Αυτό προσκολλάται στο δέρμα και τα μαλλιά και θα σας δώσει ένα φυσικό, ογκώδες φινίρισμα».