Εesome: Τα 2 βήματα-κλειδί για τέλεια ενυδατωμένη επιδερμίδα μετά το καλοκαίρι!

Εesome: Τα 2 βήματα-κλειδί για τέλεια ενυδατωμένη επιδερμίδα μετά το καλοκαίρι!

Η σωστή ενυδάτωση προσώπου και σώματος είναι ένα βασικό βήμα για μια φρέσκια, λαμπερή και νεανική όψη όλο τον χρόνο. Ωστόσο, η ανάγκη για εντατική φροντίδα μετά το καλοκαίρι γίνεται πιο επιτακτική. Σε αυτό θα σε βοηθήσουν δύο απλά βήματα περιποίησης, με «συμμάχους» το γαλάκτωμα σώματος Body Intense και το Vitamin C Serum της Εesome.

Η έκθεση στον ήλιο, η έντονη εφίδρωση, το αλάτι της θάλασσας αλλά και το χλώριο της πισίνας επιβαρύνουν τα κύτταρα της επιδερμίδας σου. Όλα αυτά συμβάλλουν στην αφυδάτωση του δέρματος κι έτσι ενδέχεται να παρατηρήσεις μια θαμπή και ταλαιπωρημένη όψη στο δέρμα σου. Γι’αυτό τον λόγο το φθινόπωρο είναι η κατάλληλη εποχή για να ασχοληθείς με την εντατική ενυδάτωση και ανάπλαση της επιδερμίδας σου. Με ποιο τρόπο; Με την κατάλληλη φροντίδα και την Εesome, η οποία βρίσκεται στο πλευρό σου με τα εξειδικευμένα και υψηλής ποιότητας προϊόντα της.

Τα 2 βήματα για σφριγηλό και λαμπερό δέρμα!

ΒΗΜΑ 1: Δώσε έμφαση στη βαθιά ενυδάτωση με ένα γαλάκτωμα σώματος.

Το πρώτο βήμα για την επαναφορά της επιδερμίδας σου είναι η βαθιά ενυδάτωσή της. Στην Εesome θα βρεις το γαλάκτωμα σώματος που ταιριάζει στον τύπο του δέρματός σου, ενώ κάθε προϊόν της σειράς περιέχει ενεργά φυσικά συστατικά, που περιποιούνται και ενυδατώνουν την επιδερμίδα σε βάθος.

How to:

Αρχικά, ξεκίνησε τη μέρα σου με ένα ντους, χρησιμοποιώντας το απαλό αφρόλουτρο σώματος της Eesome με φυσικά συστατικά. Στη συνέχεια, άπλωσε το γαλάκτωμα σώματος Εesome της προτίμησής σου και άφησέ το να απορροφηθεί. Και τα δύο προϊόντα δεν θα αφήσουν ίχνος λιπαρότητας και έτσι το δέρμα σου θα αποκτήσει άμεσα λαμπερή όψη χωρίς να κολλάει.

Στοχευμένη φροντίδα για το σώμα.

H Eesome διαθέτει, μεταξύ άλλων, τα εξής προϊόντα για την περιποίηση στο σώμα σου:

  • Το γαλάκτωμα σώματος με εκχύλισμα πέρλας, μελιού, αμυγδαλέλαιο και προβιταμίνη Β5. Το συγκεκριμένο ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα και ενισχύει την ελαστικότητά της, ενώ είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση του ξηρού δέρματος μετά το καλοκαίρι. Θα το λατρέψεις για το μοναδικό του άρωμα, που θα παραμείνει διακριτικά πάνω σου για ώρες!
  • Το γαλάκτωμα σώματος με εκχύλισμα μοβ ορχιδέας, βαμβακιού και προβιταμίνη Β5. Είναι ιδανικό για μια νεανική και απαλή επιδερμίδα. Τόσο το εκχύλισμα της μοβ ορχιδέας όσο και το εκχύλισμα βαμβακιού συνεισφέρουν στην αποκατάσταση του δέρματός σου, ενώ το γαλάκτωμα δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Ανακάλυψε το υπέροχο άρωμά του!
  • Το γαλάκτωμα σώματος με εκχύλισμα μανόλιας. Το εκχύλισμα μανόλιας συμβάλλει αποφασιστικά στην τόνωση της επιδερμίδας σου, ειδικά μετά το καλοκαίρι. Σημείωσε ότι το συγκεκριμένο γαλάκτωμα έχει ένα διακριτικό άρωμα, που θα σε ηρεμήσει και θα σε χαλαρώσει.

BHMA 2: Ώρα για ανάπλαση!

Το επόμενο βήμα για βαθιά ενυδάτωση και ανάπλαση της επιδερμίδας του προσώπου σου είναι η χρήση ενός ορού. Αυτό το βήμα είναι εξαιρετικά σημαντικό αν θέλεις να διατηρήσεις μια νεανική όψη, που ακτινοβολεί λάμψη και υγεία.

How to:

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον ορό ανάπλασης της Eesome οποιαδήποτε ώρα της μέρας. Σε κάθε περίπτωση, φρόντισε να εφαρμόσεις λίγες σταγόνες στην επιδερμίδα σου και να κάνεις απαλό μασάζ με τα δάχτυλά σου σε όλη την επιφάνεια του προσώπου σου. Αν βάλεις τον ορό το πρωί, θυμήσου να τον συνδυάσεις με μια αντηλιακή κρέμα προσώπου, που είναι απαραίτητη όλους τους μήνες του χρόνου.

Ο ευεργετικός ορός!

Δοκίμασε το Vitamin C Serum, τον αντιοξειδωτικό ορό της Εesome, που είναι ό,τι χρειάζεται η επιδερμίδα του προσώπου σου μετά το καλοκαίρι. Ενισχυμένος με βιταμίνη C, λιποσωμικό σταθεροποιημένο συνένζυμο Q10 και κιτρικό οξύ περιέχει όλα τα αναγκαία συστατικά για την εντατική ανάπλασή της. Χρησιμοποίησέ τον πρωί ή βράδυ μαζί με τις ανάλογες ενυδατικές κρέμες της Εesome.

Τα προϊόντα Eesome θα τα βρεις σε επιλεγμένα φαρμακεία και σημεία πώλησης καθώς και στο www.eesome.gr.

Για περισσότερα επισκεφθείτε:

Facebook: eesomegr,

Instagram: eesomegr.