Ζέτα Μακρυπούλια: Το απόλυτο hair trend της σεζόν - Τα αξεσουάρ που κάνουν τη διαφορά

Η εμφάνιση της παρουσιάστριας στο Ρουκ -Ζουκ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζέτα Μακρυπούλια: Το απόλυτο hair trend της σεζόν - Τα αξεσουάρ που κάνουν τη διαφορά

Την απολαμβάνουμε κάθε μεσημέρι στον ΑΝΤ1, όπου παρουσιάζει το αγαπημένο μας παιχνίδι, «Ρουκ Ζουκ». Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει καταφέρει από την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού να μας δείξει το πόσο ακομπλεξάριστη είναι, το εύρος του χιούμορ της αλλά και το πολύ μοδάτο στυλ της.

Μάλιστα η ίδια η Ζέτα έχει δηλώσει ότι η εκπομπή της βγάζει τον καλύτερό της εαυτό, καθώς λειτουργεί ψυχοθεραπευτηκά τόσο για εκείνη όσο και για τους τηλεθεατές.

Το μοναδικό στυλ της Ζέτας Μακρυπούλια

Όσον αφορά τα hair trends φαίνεται πως καμία παρουσιάστρια δεν τα ακολουθεί τόσο καλά όσο η Ζέτα, η οποία προσπαθεί πάντα να καινοτομεί ακόμα και σε αυτό το κομμάτι. Πολλές φορές έχει εμφανιστεί με υπέροχες κορδέλες a la Brigite Bardot αλλά και τέλεια updos ή πλεξούδες.

Έχει μεγάλη αδυναμία στα αξεσουάρ μαλλιών και σε μία από τις τελευταίες εμφανίσεις στο Ρουκ Ζουκ τα φόρεσε με τον πιο κοριτσίστικο και σοφιστικέ ταυτόχρονα τρόπο.

Ο hairstylist Στέφανος Βασιλάκης μάζεψε τα μαλλιά της Ζέτας σε μια ιδιαίτερη χαμηλή πλεξούδα, με βαθιά χωρίστρα στο πλάι και στερέωσε δύο μεγάλα και λαμπερά clips που χαρίζουν ένα απίθανο twist στο απλό και κλασικό look.

Μυστικό για τέλεια ανορθωµένο στήθος!

Εάν ονειρεύεσαι ένα όµορφο και συµµετρικό µε το σώµα σου στήθος τώρα µπορείς να το αποκτήσεις µε τη βοήθεια της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής. H πλαστικός χειρουργός, Δρ. Γιολάντα Πεπέ, σου εξηγεί όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη µέθοδο της ανόρθωσης των µαστών.

Μετά από σηµαντική απώλεια βάρους ή µετά από εγκυµοσύνη και θηλασµό πολλές γυναίκες παρουσιάζουν πτώση του στήθους τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσµα να δηµιουργούνται αισθητικά και λειτουργικά προβλήµατα αφού η πτώση του µαστού-θηλής επιβάλλει τη συνεχή χρήση στηθόδεσµου ακόµη και και κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών µηνών. Ακόµη προβλήµατα υπάρχουν και στην επιλογή του κατάλληλου ρούχου λόγω του «άδειου» άνω µαστού.

Πριν από την επέµβαση γίνεται σχεδιασµός, έτσι ώστε να επιτευχθεί ανάπλαση τού µαστού για να ανορθωθεί µαζί µε τη θηλή στη νέα θέση και ταυτόχρονα να απαλλαχθείς από την περίσσεια δέρµατος. Ο µαστός επαναδηµιουργείται µε εσωτερικά ράµµατα και τοποθετείται σε υψηλότερη θέση όπως και η θηλή. Τελικά µε την ανάπλαση του µαστού επιτυγχάνεται και αύξηση του µεγέθους αφού µειώνεται η χαλάρωση τού δέρµατος. Η επέµβαση πραγµατοποιείται µε γενική νάρκωση και η τοµή κλείνεται µε απορροφήσιµο ράµµα και αυτοκόλλητη ταινία καταλείποντας µόνον µία κάθετη ουλή. Σε ορισµένες περιπτώσεις τοποθετείται παροχέτευση που αφαιρείται την επόµενη ηµέρα. Σηµείωσε ότι για διάστηµα ενός µήνα θα πρέπει να φοράς ειδικό στηθόδεσµο.

Info

Δρ. Γιολάντα Πεπέ, Πλαστικός Χειρουργός

Διεύθυνση: Αγίας Σοφίας 37, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 287800, 2310 275050

giolantapepe.gr, info@giolantapepe.gr, Facebook: Giolanta Pepe