Ζέτα Μακρυπούλια: «Τα τελευταία δύο χρόνια έχει...» - Η αποκάλυψη που έκανε για το Ρουκ Ζουκ

Θα συνεχιστεί και του χρόνου;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ζέτα Μακρυπούλια: «Τα τελευταία δύο χρόνια έχει...» - Η αποκάλυψη που έκανε για το Ρουκ Ζουκ

Στον Χάρη Λεμπιδάκη και το Newspistol & Friends μίλησε η Ζέτα Μακρυπούλια. Η αγαπημένη παρουσιάστρια και ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ψυχαγωγική εκπομπή της, «Ρουκ Ζουκ», η οποία καθημερινά σκίζει στην τηλεθέαση.

Οι δηλώσεις της Ζέτας Μακρυπούλια για το Ρουκ Ζουκ

«Εξελίχθηκε σαν ψυχοθεραπεία για εμένα δεν πιστεύω ότι κάνω κάτι διαφορετικό από πέρυσι, πάντα με την ίδια χαρά έρχομαι. Κι επειδή τα τελευταία δύο χρόνια έχει πέσει η διάθεσή μας αρκετά όταν έρχομαι εδώ κάτι συμβαίνει και χάνονται όλα.

Με τον Νίκο Μουτσινά τα έχουμε λυμένα αυτά τα θέματα. Επειδή αγαπιόμαστε πολύ συγχωρούμε ο ένας τον άλλον. Μου είναι δύσκολο να μιλάω για το αν πάει καλά το “Ρουκ Ζουκ”. Για μένα και τα πέντε χρόνια έχει πάει καλά. Φέτος είναι η αλήθεια έχει ένα peak πιστεύω ότι οφείλεται στο ότι είναι ένα πρόγραμμα που παίρνεις χαρά.

Για το αν θα ήθελε να συνεχίσει το Ρουκ Ζουκ για αρκετά χρόνια ακόμη απάντησε: «Θα το ήθελα, είναι ένα παιχνίδι που το κυνηγούσα χρόνια πριν το κάνω. Είναι η μοναδική επιθυμία έντονη που είχα στη ζωή μου το προσπάθησα και έγινε εδώ στο κανάλι που αγαπώ και πάει και καλά. Εδώ έχω καταφέρει να απελευθερωθώ όσο πουθενά αλλού.

Έχω δεχτεί πάρα πολλά και στην τηλεόραση και στο θέατρο. Έχω διαβάσει κριτικές που μπορούν να σε πάνω ένα βήμα παραπέρα έχω διαβάσει και κριτικές που είναι παραπάνω κακεντρεχείς για τα γούστα μου», κατέληξε η Ζέτα.

Η Ζέτα Μακρυπούλια φημολογείται ότι θα παρουσιάσει και το YFSF

Μπορεί ακόμη να είναι νωρίς για συζητήσεις σχετικά με τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ωστόσο ο ΑΝΤ1 θέλει από τώρα να έχει κάποια εικόνα για το ποια θα πάρει το τιμόνι της παρουσίασης του YFSF μετά την αποχώρηση της Μαρίας Μπεκατώρου από το κανάλι.

Ο σταθμός λοιπόν σκέφτεται να βάλει στη θέση της αγαπημένης Μαρίας μια άλλη παρουσιάστρια εξίσου αγαπητή στους τηλεθεατές. Θεωρούν πως το χιούμορ και η επιτυχία που έχει δει, θα βοηθήσουν το show να πάρει μια πνοή ανανέωσης.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που κυκλοφορούν, ο ΑΝΤ1 σκέφτεται την Ζέτα Μακρυπούλια για να πάρει τη θέση της Μαρίας Μπεκατώρου. Το γεγονός ότι παρουσιάζει το Ρουκ Ζουκ με τόσο μεγάλη επιτυχία εδώ και πολλές συνεχόμενες σεζόν, κάνουν το κανάλι να πιστεύει πως θα τα πάει τέλεια στο show μεταμφιέσεων. Η παρουσιάστρια έχει αποδείξει μάλιστα πως έχει χιούμορ, κάτι που χρειάζεται το YFSF.

Τώρα αν αυτές οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν ισχύουν, θα αποδειχθεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

zeta-makripoulia-yfsf