Φεύγει από τον ANT1 και πάει MEGA - Έσκασε η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Νέα τηλεοπτική στέγη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φεύγει από τον ANT1 και πάει MEGA - Έσκασε η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Η Μαρία Μπεκατώρου μετά από τόσα χρόνια που βρισκόταν δίπλα στον ΑΝΤ1 αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στα επαγγελματικά της. Πλέον η παρουσιάστρια θεωρείται από σήμερα το νέο πρόσωπο του MEGA.

Το μεγάλο κανάλι προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση την Πέμπτη 12/8 όπου καλωσόρισε την Μαρία Μπεκατώρου.

Η επίσημη ανακοίνωση του Mega για την Μαρία Μπεκατώρου

Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, στο δυναμικό του τη Μαρία Μπεκατώρου, την παρουσιάστρια που αγαπά και ξέρει την ψυχαγωγία όσο λίγοι. Η Μαρία Μπεκατώρου, δικαιωματικά, κερδίζει μία από τις πρώτες θέσεις στην καρδιά του τηλεθεατή για τη θετική της ενέργεια, τον αυθορμητισμό, την αμεσότητα και τη ζωντάνια της.

Είκοσι εννέα χρόνια στη μικρή οθόνη, έχει διαγράψει τροχιά θριάμβου κερδίζοντας το δύσκολο στοίχημα της διαχρονικότητας. Eπιστρέφει στο MEGA, εννέα χρόνια μετά, για μία άκρως ψυχαγωγική τηλεοπτική σεζόν.

Γιατί οι αυθεντικοί άνθρωποι είναι η καλύτερη παρέα. Το MEGA της εύχεται καλή αρχή.

Τα δάκρυα της για την τελευταία εκπομπή του Still Standing

Η Μαρία Μπεκατώρου πραγματοποίησε την τελευταία εκπομπή του Still Standing, με την ίδια να είναι αρκετά συγκινημένη.

Η όμορφη παρουσιάστρια είχε δεθεί αρκετά με το συγκεκριμένο παιχνίδι του ΑΝΤ1 και το τέλος του είναι κάτι που σίγουρα την στεναχωρεί πολύ.

Η ίδια αποχαιρέτησε λοιπόν για τελευταία φορά τους τηλεθεατές του Still Standing, το οποίο λίγο πριν τελειώνει, έπαιξε και τα καλύτερα στιγμιότυπα μέχρι σήμερα

Το σχόλιο της Μαρίας Μπεκατώρου για το τέλος του Still Standing

«Δεν μπορώ να πω πολλά σας αγαπάω πάρα πολύ και εσάς που μας βλέπετε και εσάς που είστε εδώ. Δουλέψαμε όλα αυτά τα χρόνια πάρα πολύ μακάρι να είχαμε και άλλες ώρες, δουλέψαμε ασταμάτητα.

Ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που και εγώ προσωπικά έχω κάνει στην τηλεόραση, αλλά το αγαπήσαμε όλοι πάρα πάρα πολύ. Δεν μπορώ να πω άλλα, σας αγαπάμε εις το επανιδείν».