Μαρία Μπεκατώρου: Τέλος το Still Standing από τον ΑΝΤ1

Φτάνει το φινάλε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Μπεκατώρου: Τέλος το Still Standing από τον ΑΝΤ1

Το Still Standing με την Μαρία Μπεκατώρου φτάνει στο τέλος του και μέχρι στιγμής άγνωστο είναι το μέλλον της παρουσιάστρια στον κανάλι του Αμαρουσίου. Αυτή η εβδομάδα είναι η τελευταία που θα το δούμε στον αέρα, καθώς την Παρασκευή είναι το φινάλε.

Η ανακοίνωση για το τέλος του Still Standing και της Μπεκατώρου από τον ΑΝΤ1

Το αγαπημένο, απρόβλεπτο και διασκεδαστικό «Still Standing» με τη Μαρία Μπεκατώρου, ρίχνει αυλαία, μετά από 4 συνεχόμενες σεζόν!

Το καθημερινό παιχνίδι γνώσεων του ANT1, θα ολοκληρωθεί με την προβολή νέων επεισοδίων, από τη Δευτέρα 7 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 11 Ιουνίου στις 16:45.

Η τελευταία τηλεοπτική εβδομάδα του «Still Standing» θα είναι πλούσια, χορταστική, δυνατή και θα τα έχει όλα: καινούριους παίκτες, δυνατές μονομαχίες, γέλιο, χαρά, αλλά και συγκίνηση!

Μαρία Μπεκατώρου Still Standing ΑΝΤ1

Το τηλεπαιχνίδι που κράτησε καθημερινά συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό για 4 χρόνια, με την προσωπική σφραγίδα της Μαρίας Μπεκατώρου, κλείνει τον κύκλο του την Παρασκευή 11 Ιουνίου, με ένα ιδιαίτερο επεισόδιο.

Μετά από 665 επεισόδια, περισσότερους από 6.500 παίκτες, πάνω από 35.000 ερωτήσεις και το συνολικό ποσό επάθλων να ξεπερνά το 1.355.000 ευρώ, το «Still Standing» αποχαιρετά τους τηλεθεατές του!

Να σημειώσουμε ωστόσο πως ότι και να γίνει με το τηλεοπτικό μέλλον της Μαρίας Μπεκατώρου, ο σύζυγος της, Αντώνης Αλεβιζόπουλος την στηρίζει σε κάθε της βήμα.

Υπογράφει στο Mega η Μαρία Μπεκατώρου;

Η σεζόν έφτασε στο τέλος της, ο τελικός του YFSF ολοκληρώθηκε και η Μαρία Μπεκατώρου είναι πλέον έτοιμη να σχεδιάσει το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στο Έλα Χαμογέλα, η αγαπημένη παρουσιάστρια φαίνεται πως επιστρέφει στο Mega.

Εδώ και καιρό είχε κυκλοφορήσει η είδηση πως ενδέχεται να δούμε μία μετακίνηση της Μαρίας Μπεκατώρου και όπως όλα δείχνουν οι συζητήσεις προχωρούν κανονικά αφού έχει βρεθεί σε αδιέξοδο με τον ΑΝΤ1.

«Ο ΑΝΤ1 είχε ραντεβού με την παρουσιάστρια πριν από το Πάσχα και της πρότεινε θέση στην κριτική επιτροπή του “Ελλάδα έχεις ταλέντο“, ενώ δεν υπήρχε άλλο project για εκείνη. Στη συνέχεια, όταν μαθεύτηκαν οι επαφές με το MEGA, επανήλθε με το Game of Chefs, το νέο reality του ΑΝΤ1, στο οποίο ωστόσο δεν υπάρχει θέση παρουσιαστή και να υπάρχει θα είναι διακοσμητικός».

Όπως ανέφερε η ίδια, αυτή τη στιγμή στον ΑΝΤ1 υπάρχουν αποχωρήσεις από μια ομάδα στελεχών, βασικών συντελεστών του YFSF και του Still Standing από την παραγωγή και τη σκηνοθεσία, μεταξύ των οποίων κάποιοι πάνε στο MEGA. «Είναι σαν οι πολύ στενοί συνεργάτες της Μαρίας να μετακινούνται στο επόμενο κανάλι, στο οποίο θα καταλήξει και η ίδια. Νομίζω συνδέονται όλα αυτά».