Μαρία Μπεκατώρου: Βρίσκεται σε συζητήσεις με το Mega

Εξετάζει το ενδεχόμενο μεταγραφής της αν δεν βρει λύση με τον ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαρία Μπεκατώρου: Βρίσκεται σε συζητήσεις με το Mega

Εξαιρετικά αμφίβολο μοιάζει να είναι το μέλλον της Μαρίας Μπεκατώρου στον ΑΝΤ1 καθώς ο σταθμός προσπαθεί αν βρει show για την παρουσίαστρια, τη στιγμή που το Mega ξεκινάει ήδη τις πρώτες επαφές μαζί της.

Μετά το τέλος του Still Standing φαίνεται πως για τον ΑΝΤ1 πλησιάζει και το τέλος του YFSF το οποίο αντιμετώπισε πάρα πολλά προβλήματα στη φετινή σεζόν με τα κρούσματα κορωνοϊού.

Η Μαρία Μπεκατώρου κάπως έτσι, βρίσκεται χωρίς εκπομπή και το Mega παραμονεύει να την κάνει δική του, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο το πρόγραμμά του για την επόμενη σεζόν.

Οι λεπτομέρειες για τις επαφές της Μαρίας Μπεκατώρου με το Mega

«Δεν έχει βρεθεί τηλεπαιχνίδι το οποίο θα ήταν κάτι που θα επιθυμούσε η Μαρία Μπεκατώρου και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι του χρόνου ενδέχεται να μην επιστρέψει το YFSF. Υπάρχει σκέψη να το ξεκουράσουν. Ο ΑΝΤ1 πάντως, ανεξαρτήτως του prioject, τη θέλουν στο κανάλι, θεωρούν σίγουρο ότι θα μείνει στο κανάλι», είπε χαρακτηριστκά η δημοσιογράφος της εκπομπής Έλα Χαμογέλα.

«Σκέφτομαι πολύ το επόμενο μου βήμα, είναι κομβικό το σημείο αυτό»

Το βράδυ της Τρίτης, η Μαρία Μπεκατώρου βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο τηλεοτπικό της μέλλον.

Η όμορφη παρουσιάστρια αναπόλησε μαζί με τον Γρηγόρη τις στιγμές που έκαναν μαζί εκπομπή και με τον Δημήτρη Σταρόβα ενώ λίγο αργότερα έπαιξαν και ένα μουσικό παιχνίδι, όπου βγήκε και νικήτρια.

«Ήταν φανταστική χρονιά με το Still Standing, νομίζω έκανε τον κύκλο του. Βάζω ερωτηματικό γιατί δεν έχω επίσημη ανακοίνωση αλλά αυτό νιώθω. Θα το συνέχιζα με κάποιες συνθήκες. Να είναι λίγο προστατευμένο. Να βάζαμε νέες κατηγορίες, να το δουλεύαμε πιο πολύ. Επειδή το πήρα στα χέρια μου πολύ δειλά, το φοβόμουν πολύ και κάπως έγινε και το φέραμε στα μέτρα μου και τώρα είναι γραμμένο με χρυσά γράμματα στο βιογραφικό μου» ενώ για το YFSF είπε:

«Το αγαπώ πολύ. Επειδή φέτος υπάρχει αυτή η εκδοχή, που είναι μια all star εκδοχή, η δουλειά είναι τρομερή και όλοι το κάνουμε με πάρα πολύ αγάπη και είμαι περήφανη που το κάνω και είμαι μέρος του προγράμματος. Όποιος μιλάει για τηλεόραση και σόου πρέπει να μιλάει και γι αυτό». Για το συμβόλαιο της με τον ΑΝΤ1 είπε: «Δεν θα ήθελα να κάνω πρωινό. Το έκανα σαββατοκύριακο. Το περιεχόμενο είναι πολύ κοντά. Πέρασα φανταστικά αλλά δεν μπορώ. Θέλω χαρά. Σκέφτομαι πολύ το επόμενό μου βήμα. Είναι κομβικό το σημείο αυτό. Η μόνη μου λέξη είναι ψυχαγωγία και χαρά. Στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ έχω κάνει πρωινό αλλά ήταν αλλιώς τα πράγματα».

«Είμαι ευκολόπιστη. Έχω πονηρευτεί, αν δεν το είχα κάνει θα υπήρχε σοβαρό πρόβλημα. Έχω πάρει μαθήματα αλλά δεν μπορώ να τα κάνω πράξη. Σκέφτομαι κάποιες φορές όλα αυτά που έχουν γίνει, βλέπω τις Κυριακές το YFSF και κλαίω, συγκινούμαι. Αυτό το σόου είναι ένα μεγάλο κομμάτι της τηλεοπτικής μου πορείας. Τώρα που είμαι σε αυτό το κομβικό σημείο προσπαθώ να τα δω πιο ώριμα και προσγειωμένα τα πράγματα, και να μην πετάω στα σύννεφα. Θέλω να είμαι κάπου που με αγαπούν και με φροντίζουν. Είναι θέμα ασφάλειας».