Μαρία Μπεκατώρου: Απαντά για το τηλεοπτικό της μέλλον - «Πιστεύω ότι ο ΑΝΤ1 με αγαπάει!»

«Το συμβόλαιο μου λήγει φέτος»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρία Μπεκατώρου: Απαντά για το τηλεοπτικό της μέλλον - «Πιστεύω ότι ο ΑΝΤ1 με αγαπάει!»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε στην κάμερα του «Σου Κου Family» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον.

Η όμορφη παρουσιάστρια αρχικά είπε: «Πιστεύω ότι ο ΑΝΤ1 με αγαπάει! Πρώτα ο Θεός, πιστεύω ότι θα είμαι και του χρόνου στον ΑΝΤ1. Αυτό μπορώ να σου απαντήσω. Δεν μπορώ να σου πω κάτι άλλο γιατί εγώ ξέρεις λέω αληθινά πράγματα. Πρώτα ο Θεός μακάρι να είμαι» δήλωσε, παρόλο που τα δημοσιεύματα θέλουν να κόβεται το Still Standing.

Μαρία Μπεκατώρου απαντά για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Το Still Standing πάει αξιοπρεπώς και δεν ξέρω αν θα συνεχίσει του χρόνου. Εννοείται θα ήθελα αλλά το κανάλι αποφασίζει. Συμπορευόμαστε με το κανάλι μου τον ΑΝΤ1 από το 2013, οπότε τον πρώτο λόγο έχει το κανάλι που με αγαπά και με στηρίζει χρόνια. Το συμβόλαιό μου λήγει φέτος. Δεν θα έκανα ξανά πρωινό γιατί είχα κουραστεί λιγάκι. Θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω εκπομπή μαγειρικής.»

Αναφορικά με τον ανταγωνισμό του Survivor που παίζει «απέναντι» από το Your Face Sounds Familiar είπε: «Δεν με φοβίζει γιατί έχουμε μία εντελώς διαφορετική πρόταση. Είναι άλλο το Survivor, άλλο το Your Face Sounds Familiar».

Την ίδια στιγμή αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Κώστα Δόξα από το YFSF: «Είμαστε λίγο ταλαιπωρημένοι στο YFSF με τον κορωνοϊό κι όλα αυτά, εύχομαι να πάει καλά. Φυσικά στενοχωρήθηκα και με την αποχώρηση του Κώστα Δόξα αλλά αυτό είναι πάνω από εμάς, οπότε δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Τον είχαμε εδώ και περνούσαμε πάρα πολύ ωραία. Ήμασταν μια παρέα αλλά…»

Η τοποθέτηση της Μαρίας Μπεκατώρου για την απομάκρυνση του Κώστα Δόξα από το YFSF

Το πρωί της Παρασκευής, η κάμερα του Πάμε Δανάη τσάκωσε την Μαρία Μπεκατώρου και μέσα σε όλα η παρουσιάστρια απάντησε και για τον Κώστα Δόξα.

Η πρωινή εκπομπή συνάντησε την Μαρία Μπεκατώρου και τους συμμετέχοντες του YFSF- All Star στα γυρίσματα, με την ίδια να παραχωρεί μερικές αποκαλυπτικές δηλώσεις.

Μαρία Μπεκατώρου για Κώστα Δόξα

Συγκεκριμένα, η Μαρία είπε: «Έρχομαι από τις 9 το πρωί και φεύγω κατά τις 2-3, την άλλη μέρα. Φέτος είναι μία από τις καλύτερες σεζόν. Με τον Κώστα Δόξα έχω μιλήσει και θα μείνει εκεί, δε θέλω να πω τίποτα άλλο», ανέφερε, μη προχωρώντας όμως σε παραπάνω δηλώσεις μετά την αποχώρηση του από το σόου μεταμφιέσεων.

Στην κάμερα αργότερα μίλησε και η Ματθίλδη Μαγγίρα, η οποία αναφορικά με τις σχέσεις της με τον τραγουδιστή είπε: «Με τον Κώστα, μετά αφού έφυγε, ναι τον είδα μια φορά και χαιρετηθήκαμε, ναι».