Τέλος το Still Standing για την Μαρία Μπεκατώρου

Ρίχνει αυλαία το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τέλος το Still Standing για την Μαρία Μπεκατώρου

Αυλαία ρίχνει ένα από τα αγαπημένα τηλεπαιχνίδια των τελευταίων ετών "Still Standing", με την Μαρία Μπεκατώρου να αποχαιρετά την παρουσίαση του.

Μετά από τέσσερις επιτυχημένους κύκλους επεισοδίων, το "Still Standing" αποχαιρετά το τηλεοπτικό κοινό πριν καν ολοκληρωθεί η τρέχουσα σεζόν.

Τέλος το Still Standing για την Μαρία Μπεκατώρου

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλου, η παρουσιάστρια θα πει... αντίο τους τηλεθεατές έναν περίπου μήνα νωρίτερα από τις υπόλοιπες εκπομπές του σταθμού, χωρίς να δώσει ραντεβού για του χρόνου...

Όπως παραδέχτηκε η ίδια, δεν έχει πραγματοποιήσει συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν, ενώ τη θέση της στην απογευματινή ζώνη του καναλιού του Αμαρουσίου θα πάρει το νέο παιχνίδι με τον Μάρκο Σεφερλή.

Συγκίνησε η Μαρία Μπεκατώρου - «Θα το φωνάξω με όση δύναμη έχω...»

Η Μαρία Μπεκατώρου παρουσίασε το ξεχωριστό εορταστικό Still Standing και κατά την έναρξη της εκπομπής, συγκίνησε με τα λόγια της για τη νέα χρονιά που ήρθε, ξεκαθαρίζοντας πως περιμένει να φέρει όλα όσα μας στέρησε η προηγούμενη.

Λίγο πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν του YFSF, η Μαρία Μπεκατώρου υποδέχθηκε στο Still Standing τους παίκτες του show σε ένα ξεχωριστό εορταστικό επεισόδιο.

Μαρία Μπεκατώρου Still Standing

Πριν ξεκινήσει ωστόσο το διαγωνιστικό κομμάτι, η παρουσιάστρια θέλησε να πει δύο λόγια για τη νέα χρονιά και έστειλε την πιο δυνατή ευχή της.

«Καλησπέρα σας, Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά. Θα το φωνάξω με όση δύναμη έχω να μας ακούσει το σύμπαν, γιατί είμαι σίγουρη ότι αυτή η χρονιά θα είναι καλύτερη από αυτή που αποχαιρετήσαμε. Να έχουμε υγεία πρώτα από όλα! Να είμαστε αγαπημένοι μεταξύ μας, να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και πλέον να έχουμε καταλάβει ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπεκατώρου.