5x5: Το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 με τον Μάρκο Σεφερλή

Δείτε πρώτοι εδώ το trailer

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
5x5: Το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 με τον Μάρκο Σεφερλή

Το «5Χ5», το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 με τον Μάρκο Σεφερλή, έρχεται για να αποδείξει ότι πίσω από μια απλή ερώτηση μπορεί να κρύβεται η πιο απίστευτη απάντηση.

Ο Μάρκος Σεφερλής -όπως είχε ήδη ανακοινώσει στο Πρωινό- κάνει παιχνίδι με μαμάδες, μπαμπάδες, αδέλφια, ξαδέλφια, θείους, θείες, μπατζανάκηδες, κουνιάδες, πεθερικά και μοιράζει ξεκαρδιστικές ατάκες, αλλά και ένα έπαθλο που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 15.000 ευρώ!

 5x5 τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 με τον Μάρκο Σεφερλή

Δύο ομάδες, από δύο διαφορετικές οικογένειες, καλούνται να μαντέψουν τις δημοφιλέστερες απαντήσεις που δόθηκαν από 100 ανθρώπους. Η ομάδα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους περνάει στον τελικό και διεκδικεί μέχρι και 15.000 ευρώ.

Χαμένος δεν θα φύγει κανείς!

 5x5 Μάρκο Σεφερλή

Το γύρισμα του πρώτου τρέιλερ, για το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, έγινε με τον Μάρκο Σεφερλή να μεταμορφώνεται σε διαφορετικά πρόσωπα, υποδυόμενος τους υποψήφιους παίκτες.

Αλλάζοντας περούκες, ρούχα και ρόλους, ο πολυτάλαντος Μάρκος κάλεσε όλες τις οικογένειες να είναι σε ετοιμότητα και να επιστρατεύσουν το χιούμορ και τις γνώσεις τους: «Μαζευτείτε πέντε και ελάτε να παίξετε απέναντι σε μια άλλη οικογένεια».

 5x5: Το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 με τον Μάρκο Σεφερλή

Παίκτες Χ 5 - Ερωτήσεις Χ 5 - Γνώσεις Χ 5 - Γέλιο Χ 5

Ένας παρουσιαστής που κάνει για 5 και είναι έτοιμος για όλα…

Νέα ανακοίνωση από τον Μάρκο Σεφερλή - Το επιβεβαίωσε και η Έλενα Τσαβαλιά

Μια νέα ανακοίνωση έκανε ο Μάρκος Σεφερλής για την κωμωδία «10 χρόνια γάμου» με την Έλενα Τσαβαλιά. Όπως έκανε γνωστό ο ηθοποιός, έγινε μια αλλαγή της ώρας λόγω της διαφοράς ώρας με τις χώρες του εξωτερικού.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«“10 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ”
Μια διαφορετική κωμωδία με τον Μάρκο Τσαβαλιά και την Έλενα Σεφερλή
online streaming στο sefflix. Λόγω της διαφοράς της ώρας με τις χώρες του εξωτερικού, η παράσταση θα είναι διαθέσιμη από την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στις 9:00 το βράδυ έως και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 11:59 τα μεσάνυχτα. Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr», θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους.

Μάρκος Σεφερλής Έλενα Τσαβαλιά 10 χρόνια γάμου

Την ίδια ανάρτηση έκανε και η Έλενα Τσαβαλιά μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, αναρτώντας το παρακάτω κείμενο:

«“10 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ”

Μια κωμωδία για παντρεμένους, αλλά και… για όσους σκέφτονται να παντρευτούν! Με τον Μάρκο Τσαβαλιά και την Έλενα Σεφερλή ! online streaming στο sefflix Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου Ώρα Έναρξης 9:00 μ.μ.Η προπώληση ξεκίνησε στο viva.gr».

Ωστόσο, δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις που έγιναν γνωστές για τα επαγγελματικά τους στην τηλεόραση. Τι άλλαξε για το ζευγάρι;