Μάρκος Σεφερλής: Επιβεβαίωσε την είδηση για τον ΑΝΤ1 - «Για πρώτη φορά στην Ελλάδα...»

Όσα είπε για τη συνεργασία του με το κανάλι!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μάρκος Σεφερλής: Επιβεβαίωσε την είδηση για τον ΑΝΤ1 - «Για πρώτη φορά στην Ελλάδα...»

Ο Μάρκος Σεφερλής επιστρέφει στον ΑΝΤ1 και μέσα από τις δηλώσεις που έκανε στο Πρωινό, επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που είχαν βγει όλο αυτό το διάστημα. Μάλιστα, θα παρουσιάσει δυο project. Το ένα θα έρθει για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα βγει στον αέρα τον Οκτώβρη του 2021.

«Αισθάνομαι παιδί του ΑΝΤ1 και επιστρέφω πιο ώριμος πια, για να κάνω αρκετά πράγματα. Το πρώτο που θα κάνω θα είναι το τηλεπαιχνίδι Family Feud, ένα τηλεπαιχνίδι που παίζεται με αντιπάλους οικογένειες. Θα παίζεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή», είπε αρχικά ο παρουσιαστής - ηθοποιός.

«Έχουμε ήδη συμφωνήσει για τον χειμώνα του 2021, στο νέο πρόγραμμα του καναλιού να κάνω ένα show που παίζεται στο BBC με μεγάλη επιτυχία. Είναι sitcom, έχει ιστορία, συγκεκριμένους ρόλους, αλλά η διαφορά είναι ότι γυρίζεται μπροστά σε ζωντανό κοινό -κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Αυτό θα βγει τον Οκτώβρη του 2021», συνέχισε λέγοντας, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση για τα ευχάριστα μαζί με την σύζυγο του, Έλενα Τσαβαλιά.

Έτσι περνάει την καραντίνα τους ο Μάρκος Σεφερλής πριν βγει στον αέρα του ΑΝΤ1

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Έλενα Τσαβαλιά ανέβασε ένα νέο ντοκουμέντο, μέσα από το σπίτι στο οποίο μένει μαζί με τον γιο της και φυσικά με τον αγαπημένο της σύζυγο, Μάρκο Σεφερλή.

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της και από τις δραστηριότητες με τις οποίες καταπιάνεται.

Με την καραντίνα να συνεχίζεται, η Έλενα Τσαβαλιά περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρας μέσα στο σπίτι και για το λόγο αυτό έχει αποφασίσει να το κάνει όσο πιο γιορτινό γίνεται.

Έτσι, ανέβασε μία φωτογραφία από την υπέροχη χριστουγεννιάτικη διακόσμησή της.

Έλενα Τσαβαλιά Μάρκος Σεφερλής σπίτι

Στόλισαν Σεφερλής - Τσαβαλιά: Μοναδική φωτογραφία από το χρυσό σαλόνι του σπιτιού τους!

Μπορεί ο Μάρκος Σεφερλής να τρέχει με το εξώδικο που έστειλε στη Ναταλία Γερμανού αλλά πάντα βρίσκει χρόνο για το σπίτι του! Το Σαββατοκύριακο, λοιπόν, και εν μέσω Lockdown στόλισε το σαλόνι του με την σύζυγό του, Έλενα Τσαβαλιά.

Η ίδια η Έλενα δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ευχόμενη σε όλους Καλά Χριστούγεννα.

Σεφερλής - Τσαβαλιά σπίτι