Εξώδικο του Μάρκου Σεφερλή στη Ναταλία Γερμανού - Τι συνέβη;

Η τοποθέτηση της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εξώδικο του Μάρκου Σεφερλή στη Ναταλία Γερμανού - Τι συνέβη;

Μέσα από το σημερινή εκπομπή της, η Ναταλία Γερμανού ανακοίνωσε πως η εκπομπή της δέχθηκε εξώδικό από τον Μάρκο Σεφερλή. Η παρουσιάστρια προσπάθησε να εξηγήσει τι ακριβώς έχει συμβεί καθώς και ποια είναι η θέση που παίρνει από εδώ και στο εξής η εκπομπή της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια ξεκαθάρισε τη θέση του Καλύτερα δεν γίνεται και αποκάλυψε πως είχε ζητήσει και από τον δικηγόρου του Μάρκου Σεφερλή να εμφανιστεί στην εκπομπή αλλά δεν τα είχε καταφέρει.

Αυτά είπε η Ναταλία Γερμανού για το εξώδικο που δέχθηκε από τον Μάρκο Σεφερλή

«Να πούμε για να είμαστε απολύτως ξεκάθαροι και ακριβείς και απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό που πρωτίστως σεβόμαστε ότι πριν συνδεθούμε με Skype με τον Μάνο Καμπίτη είχαμε ζητήσει και από τον δικηγόρο του Μάρκου αν θέλει να τοποθετηθεί, να βγει τηλεφωνικά. - Δείτε εδώ όλα όσα είχε πει στην εκπομπή ο Μάνος Καμπίτης.

Μας είπε ότι δεν θέλει να πάρει κάποια θέση, θέλει να δω πρώτα την εκπομπή και τους ισχυρισμούς του κυρίου Καμπίτη και θα τοποθετηθεί μετά. Εμείς ιδανικά θέλαμε και τις δύο πλευρές γι’ αυτό διακόψαμε το κύριο Καμπίτη όταν πήγε να ξεφύγει λίγο παραπάνω», είπε μεταξύ άλλων η Ναταλία Γερμανού.

Ο Κώστας Τσουρός είπε από την πλευρά του: «Είχαμε παίξει πριν ένα βίντεο που είχαμε μέσα τους ισχυρισμούς του κυρίου Σαρρή από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Είχε ακουστεί και αυτή η άποψη. Επειδή ζητάει να αποκαταστήσουμε την αλήθεια εγώ μόνο σε αυτό λίγο κολλάω διότι εμείς δεν έχουμε να αποκαταστήσουμε κάποια αλήθεια.

Ειπώθηκαν όσα ειπώθηκαν από τον κύριο Καμπίτη και τώρα προβάλλεται και η θέση του κυρίου Σεφερλή.

Μάρκος Σεφερλής - Έλενα Τσαβαλιά: Πανζουρλισμός στο μαγαζί τους - Οι διάσημοι κάνουν ουρά

Το νέο μαγαζί του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά όπως φαίνεται έχει γίνει το πιο hot στέκι διάσημων στην Αθήνα! Η επιτυχία που έχει σημειώσει είναι τεράστια.

Παρά τις νομικές υποθέσεις που βασανίζουν αυτή την περίοδο το ζευγάρι προστέθηκαν και τα μέτρα για την εστίαση που έφεραν προβληματισμούς!

Πριν από λίγες ημέρες, μέχρι δηλαδή τα μαγαζιά εστίασης να κλείσουν η Έλενα Τσαβαλιά δημοσίευσε αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με φίλους celebrities που βρέθηκαν στο μαγαζί. Δείτε τις παρακάτω:

Έλενα Τσαβαλιά Χριστίνα Παππά

Έλενα Τσαβαλιά Μάρκος Σεφερλής

Έλενα Τσαβαλιά μαγαζί Αθήνα