Οργισμένοι Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά με την φήμη που κυκλοφόρησε - Κινούνται νομικά

Τι συμβαίνει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οργισμένοι Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά με την φήμη που κυκλοφόρησε - Κινούνται νομικά

Στην εκπομπή Πρωινό μίλησε το πρωί της Δευτέρας η συνήγορος του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά αποκαλύπτοντας την ενόχληση του ηθοποιού για την φήμη που κυκλοφόρησε και θέλει τον κ. Καμπίτη να δικαιώθηκε στην διαμάχη του με τον Μάρκο.

Όπως είπε ο κ. Σαρρής δεν υπάρχει καμία δικαστική δικαίωση υπέρ του κ. Καμπίτη, όπως γράφτηκε σε άρθρο που δημοσιεύτηκε τις τελευταίες ώρες. Ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή τόνισε ακόμη πως ο πελάτης του πρόκειται να κινηθεί δικαστικά εναντίον του Μάνου Καμπίτη, με αφορμή δηλώσεις που έκανε πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

«Αν αναφέρεστε στον τίτλο “δικαστική δικαίωση”, που αν θυμάμαι καλά είχε το άρθρο, δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαστική απόφαση. Μάλιστα, αν διαβάσετε και το άρθρο το συγκεκριμένο, δε μνημονεύει καν οποιαδήποτε δικαστική απόφαση. Όπως σας είπα, η μόνη δικαστική απόφαση είναι αυτή που έχω αναφέρει και τις προηγούμενες φορές, που απορρίπτει την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.

Το έχω ξαναπεί. Είναι δεδομένο ότι ο κύριος Σεφερλής θα στραφεί δικαστικά κατά του κυρίου Καμπίτη και ήδη προετοιμάζουμε τα σχετικά δικόγραφα.

Ως προς το μέσο, θα ακολουθήσουμε αυτό που ορίζει ο νόμος, θα ζητήσουμε από το μέσο να αποκαταστήσει τα όσα ψευδή και συκοφαντικά ακούστηκαν και αν προβεί στην αποκατάσταση αυτή, δεν τίθεται θέμα περαιτέρω αντιδικίας.

Αυτή τη στιγμή μελετάμε το απομαγνητοφωνημένο κείμενο, το έχουμε στα χέρια μας και θα ζητήσουμε από το κανάλι, όπως σας είπα, την αποκατάσταση.

Ο κ. Καμπίτης είχε εμφανιστεί στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού - δείτε εδώ το απόσπασμα με τις δηλώσεις του -, την προηγούμενη Κυριακή. Όχι προχθές, πριν εννιά μέρες» δήλωσε ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή!

Τηλεοπτική έκπληξη για Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά

Μόλις πριν από λίγα λεπτά, μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, αποκαλύφθηκε μία τηλεοπτική έκπληξη η οποία αφορά τον Μάρκο Σεφερλή και την αγαπημένη του σύζυγο, Έλενα Τσαβαλιά, οι οποίοι ετοιμάζουν σιγά σιγά την επιστροφή τους.

Πολλά έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό για το ζευγάρι και σχετικά με τι πρόκειται να κάνουν φέτος στην τηλεόραση, ωστόσο ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα.

Αυτή είναι η τηλεοπτική έκπληξη για τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης στο Καλύτερα δεν γίνεται, οι δυο τους είναι τα πιο δύο πιο πιθανά ονόματα για να αναλάβουν την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στο Mega.

Βέβαια, σήμερα προστέθηκε και μία παραπάνω πληροφορία καθώς όπως αναφέρθηκε, ο Μάρκος Σεφερλής ζήτησε ως απαραίτητη προϋπόθεση για να έρθει σε συμφωνία με το κανάλι, να αναλάβει μία δική του late night και κατά προτίμηση ζωντανή εκπομπή.

Θυμίζουμε βέβαια πως τις τελευταίες μέρες ο Μάρκος Σεφερλής αντιμετωπίζει ένα σοβαρό θέμα με την πιο πρόσφατη ταινία του. Δείτε εδώ αναλυτικά τι συμβαίνει.