Νέα ανακοίνωση από τον Μάρκο Σεφερλή - Το επιβεβαίωσε και η Έλενα Τσαβαλιά

Τι άλλαξε το ζευγάρι;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νέα ανακοίνωση από τον Μάρκο Σεφερλή -  Το επιβεβαίωσε και η Έλενα Τσαβαλιά

Μια νέα ανακοίνωση έκανε ο Μάρκος Σεφερλής για την κωμωδία «10 χρόνια γάμου» με την Έλενα Τσαβαλιά. Όπως έκανε γνωστό ο ηθοποιός, έγινε μια αλλαγή λόγω της αλλαγής της ώρας των ωρών.

Συγκεκριμένα, όπως έγραψε:

«“10 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ”
Μια διαφορετική κωμωδία με τον Μάρκο Τσαβαλιά και την Έλενα Σεφερλή
online streaming στο sefflix. Λόγω της διαφοράς της ώρας με τις χώρες του εξωτερικού, η παράσταση θα είναι διαθέσιμη από την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στις 9:00 το βράδυ έως και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 11:59 τα μεσάνυχτα. Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr», θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους.

Μάρκος Σεφερλής Έλενα Τσαβαλιά 10 χρόνια γάμου

Την ίδια ανακοίνωση με τον Μάρκο Σεφερλή έκανε και η Έλενα Τσαβαλιά

Την ίδια ανάρτηση έκανε και η Έλενα Τσαβαλιά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας το παρακάτω κείμενο:

«“10 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ”

Μια κωμωδία για παντρεμένους, αλλά και… για όσους σκέφτονται να παντρευτούν! Με τον Μάρκο Τσαβαλιά και την Έλενα Σεφερλή ! online streaming στο sefflix Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου Ώρα Έναρξης 9:00 μ.μ.Η προπώληση ξεκίνησε στο viva.gr».

Ωστόσο, δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις που έγιναν γνωστές για τα επαγγελματικά τους στην τηλεόραση. Τι άλλαξε για το ζευγάρι;

Στόλισαν το μαγαζί τους Σεφερλής - Τσαβαλιά! Έλαμψε η Αθήνα

Το συγκεκριμένο μαγαζί, του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά είναι για φαγητό και για καφέ και όταν ήταν ανοιχτό προς το κοινό μάζευε όλη την ελληνική showbiz, δείτε εδώ φωτογραφίες. Τώρα έχουν επικεντρωθεί μόνο σε delivery και take away κάτι όμως που δεν στάθηκε εμπόδιο στο να το "ντύσουν" για τα Χριστούγεννα!

Συγκεκριμένα, η Έλενα Τσαβαλιά πριν λίγες ώρες δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram για να δείξει στους followers της πιάτα από γλυκά του μαγαζιού κι εμείς ξεκλέψαμε μια ματιά στον στολισμό που φαίνεται από πίσω! Άσε που μας άνοιξε και η όρεξη...

Σεφερλής - Τσαβαλιά μαγαζί Αθήνα