Στην δύση ο Μάρκος Σεφερλής στην Ανατολή η Έλενα Τσαβαλιά - Δυσάρεστες εξελίξεις με το ζευγάρι

Τι συμβαίνει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στην δύση ο Μάρκος Σεφερλής στην Ανατολή η Έλενα Τσαβαλιά - Δυσάρεστες εξελίξεις με το ζευγάρι

Δυσάρεστες είναι εν μέρη οι εξελίξεις για το ζευγάρι Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά. Όπως φαίνεται ο ένας θα είναι στη... Δύση και ο άλλος στην Ανατολή και αυτό γιατί μόνο ο ένας "έκλεισε" με το κανάλι του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ δημοσιογράφου της εκπομπής Ευτυχείτε, ο ηθοποιός είναι αυτός που τελικά θα παρουσιάσει το δικό του project στο σταθμό του Αμαρουσίου.

Μπορεί δημοσιεύματα να τους ήθελαν να παρουσιάζουν μαζί με εκπομπή στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, ωστόσο τώρα πληροφορίες θέλουν τον Μάρκο Σεφερλή να παρουσιάζει το οικογενειακό τηλεπαιχνίδι «Κόντρες» και μάλιστα να έχει ήδη δώσει τα χέρια.

Δύσκολες στιγμές για τον Μάρκο Σεφερλή - Στο πλευρό του η Τσαβαλιά

Δύσκολη Δευτέρα ξημέρωσε για τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά, αφού σημείωσαν μονοψήφια νούμερα σε τηλεθέαση με την παράσταση του «Η μεγάλη του γέλιου σχολή» μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1.

Κάθε Κυριακή προβάλλονται στην prime time παραστάσεις του επιτυχημένου ηθοποιού, οι οποίες έχουν χαρίσει και συνεχίζουν να χαρίζουν άφθονο γέλιο στο κοινό.

Χθες ωστόσο, παρόλο που πολλές φορές έχουμε δει να φτάνει "κόκκινο", σημείωσε μονοψήφιο και συγκεκριμένα 8,6%. Βέβαια, απέναντι τους είχαν το Voice ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα - Δείτε τα highlights.

Prime time

  • AΝΤ1: Η μεγάλη του γέλιου σχολή 8,6
  • ALPHA: Coco 14.9
  • STAR: Θα σε κάνω βασίλισσα 11,3
  • ΣΚΑΙ: The Voice 24,6
  • OPEN: My greece (Ε) 3,9
  • Open: Roki Mpalmpoa 7.5
  • Mega: Angry Birds 5.2

Νέο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της Έλενας Τσαβαλιά και του Μάρκου Σεφερλή

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Έλενα Τσαβαλιά ανέβασε ένα νέο ντοκουμέντο, μέσα από το σπίτι στο οποίο μένει μαζί με τον γιο της και φυσικά με τον αγαπημένο της σύζυγο, Μάρκο Σεφερλή.

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της και από τις δραστηριότητες με τις οποίες καταπιάνεται.

Με την καραντίνα να συνεχίζεται, η Έλενα Τσαβαλιά περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρας μέσα στο σπίτι και για το λόγο αυτό έχει αποφασίσει να το κάνει όσο πιο γιορτινό γίνεται.

Έτσι, πριν από λίγη ώρα ανέβασε μία φωτογραφία από την υπέροχη χριστουγεννιάτικη διακόσμησή της.

Αυτό είναι το νέο ντοκουμέντο από το σπίτι της Έλενας Τσαβαλιά και του Μάρκου Σεφερλή

Έλενα Τσαβαλιά Μάρκος Σεφερλής σπίτι

Μιας και είπαμε ωστόσο για την Έλενα Τσαβαλιά και τον Μάρκο Σεφερλή, δείτε εδώ ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις με το τηλεοπτικό τους μέλλον.