Ευχάριστη είδηση για το ζεύγος Έλενα Τσαβαλιά και Μάρκος Σεφερλής - Ανακοινώθηκε πριν από λίγο

Μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευχάριστη είδηση για το ζεύγος Έλενα Τσαβαλιά και Μάρκος Σεφερλής - Ανακοινώθηκε πριν από λίγο

Η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο στην εκπομπή Ευτυχείτε βρίσκονται πολύ κοντά σε μια νέα τηλεοπτική συμφωνία!

Για την ακρίβεια στο εν λόγο ρεπορτάζ αναφέρθηκε πως ο Μάρκος Σεφερλής μετά από συζητήσεις που έκανε με τον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1, δείχνει να πηγαίνει μπρος ολοταχώς για την μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου, έχοντας φυσικά στο πλευρό του την γυναίκα του, Έλενα Τσαβαλιά.

Να σημειωθεί πως τίποτα μέχρι στιγμής δεν είναι επίσημο, αφού ούτε το κανάλι έχει προβεί σε κάποια ανακοίνωση, αλλά οι πληροφορίες της εκπομπής Ευτυχείτε ανέφεραν πως είναι πολύ κοντά στο να κλειδώσει αυτή η συμφωνία. Κι αυτό ξέρετε τι σημαίνει έτσι; Θα τους δούμε απέναντι από την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη, αφού κι αυτό το ζευγάρι θα ξεκινήσει στον ΣΚΑΙ με τα ίδια ακριβώς δεδομένα.

Μάθετε περισσότερα για το ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο:

Δύσκολες στιγμές για τον Μάρκο Σεφερλή - Στο πλευρό του η Τσαβαλιά

Δύσκολη Δευτέρα ξημέρωσε για τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά, αφού σημείωσαν μονοψήφια νούμερα σε τηλεθέαση με την παράσταση του «Η μεγάλη του γέλιου σχολή» μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1.

Κάθε Κυριακή προβάλλονται στην prime time παραστάσεις του επιτυχημένου ηθοποιού, οι οποίες έχουν χαρίσει και συνεχίζουν να χαρίζουν άφθονο γέλιο στο κοινό.

Χθες ωστόσο, παρόλο που πολλές φορές έχουμε δει να φτάνει "κόκκινο", σημείωσε μονοψήφιο και συγκεκριμένα 8,6%. Βέβαια, απέναντι τους είχαν το Voice ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα - Δείτε τα highlights.

Prime time

  • AΝΤ1: Η μεγάλη του γέλιου σχολή 8,6
  • ALPHA: Coco 14.9
  • STAR: Θα σε κάνω βασίλισσα 11,3
  • ΣΚΑΙ: The Voice 24,6
  • OPEN: My greece (Ε) 3,9
  • Open: Roki Mpalmpoa 7.5
  • Mega: Angry Birds 5.2