Οι πρώτες δηλώσεις του Βαρθακούρη για τη νέα του εκπομπή - «Μπορώ να σου πω ότι με την Αντελίνα..»

Όλα όσα αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Οι πρώτες δηλώσεις του Βαρθακούρη για τη νέα του εκπομπή - «Μπορώ να σου πω ότι με την Αντελίνα..»

Ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε στη κάμερα του Ευτυχείτε και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις αναφορικά με την νέα εκπομπή που ετοιμάζουν με την Αντελίνα.

Ο τραγουδιστής μίλησε για πρώτη φορά για τη νέα εκπομπή που πρόκειται να συμπαρουσιάσει με την αγαπημένη του σύζυγο Αντελίνα και αποκάλυψε πως έχει ραντεβού με το κανάλι του ΣΚΑΙ με σκοπό να συζητήσουν λεπτομερώς για την εκπομπή:

Ο Χάρης Βαρθακούρης είπε χαρακτηριστικά: «Έχω ένα ραντεβού, αλλά τα θέματα που θα συζητήσουμε είναι πολλά. Μεταξύ αυτών ίσως να είναι κι αυτό. Όχι μπορεί, θα είναι».

Για το αν τελικά η Αντελίνα θα είναι η συμπαρουσιάστρια του δήλωσε: «Μπορώ να σου πω ότι με την Αντελίνα είμαστε μαζί στη ζωή. Στην εκπομπή θα δούμε. Η Αντελίνα θα είναι, δεν είναι μυστικό πια».

Αναφορικά με τον τίτλο τόνισε: «Δεν έχω ιδέα για το όνομα της εκπομπής, “Αντελίνα και Χάρης” τα αρχικά είναι ΑΧ, οπότε πολύ πιθανόν να είναι “Αχ”…».

Επίσης, είπε πως το «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού είναι κάτι που τον φοβίζει: «Είναι ο πιο δυνατός αντίπαλος. Εφόσον συμφωνήσουμε και κάνουμε την εκπομπή σκοπεύω να μην είμαι σε μια από τις δικιές μας και να πάω καλεσμένος στη Ναταλία».

Δείτε τις δηλώσεις του Χάρη Βαρθακούρη στο παρακάτω απόσπασμα όπως και το απίστευτο άδειασμα του Χάρη στον Μικρούτσικο:

Αντελίνα - Χάρης Βαρθακούρης: Το "άκυρο" στον ΑΝΤ1 μετά τις υπογραφές με τον ΣΚΑΙ

Χαμός επικράτησε στην εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου» με την είδηση που έγινε γνωστή για την Αντελίνα Βαρθακούρη και τον σύζυγό της Χάρη. Όπως αποκαλύφθηκε, μετά τις υπογραφές που έβαλε με τον ΣΚΑΙ, ο ΑΝΤ1 της πρότεινε εκπομπή την οποία και ακύρωσε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκε στην πρωινή εκπομπή, την ώρα που η παρουσιάστρια βρισκόταν στα γραφεία του σταθμού και υπέγραφε, την καλούσαν από τον ΑΝΤ1, ωστόσο δεν μπορούσε να το σηκώσει.

Όταν λοιπόν βγήκε έξω και κάλεσε πίσω, της πρότειναν από το κανάλι, μαζί με τον Χάρη Βαρθακούρη να παρουσιάσει την Φάρμα, μια πρόταση που ακύρωσε λόγω της συμφωνίας της με τον ΣΚΑΙ.