Με αυτό το κανάλι υπέγραψε η Αντελίνα Βαρθακούρη - Θα έχει δική της εκπομπή το Σαββατοκύριακο

Ανακοινώθηκε στον αέρα του σταθμού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με αυτό το κανάλι υπέγραψε η Αντελίνα Βαρθακούρη - Θα έχει δική της εκπομπή το Σαββατοκύριακο

Νέες υπογραφές έπεσαν για την Αντελίνα Βαρθακούρη, αυτή τη φορά ωστόσο με ένα νέο κανάλι, στο οποίο θα έχει δική της εκπομπή στη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

«Η Αντελίνα υπέγραψε στον ΣΚΑΙ σήμερα», είπε η Βάνια στο Καλό Μεσημεράκι με τον Μουτσινά να ενθουσιάζεται και να μην το κρύβει στον αέρα της εκπομπής του.

«Μια εκπομπή Σαββατοκύριακου», συνέχισε χωρίς όμως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το αν θα την παρουσιάζει μόνη της ή με τον σύζυγό της. Πριν πέσουν ωστόσο οι υπογραφές, έριξε "άκυρο" στο J2US.

Αντελίνα Βαρθακούρη ΣΚΑΙ εκπομπή

"Δεν ήμουν μόνο παίκτρια του Globetrotters!" - Η Αντελίνα Βαρθακούρη ξεσπά για τον ALPHA και τις επιθέσεις

Μια αφοπλιστική συνέντευξη παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή Πρωινό η Αντελίνα Βαρθακούρη και αναφέρθηκε τόσο στην σχέση της και το συμβόλαιό της με τον ALPHA όσο και στις επιθέσεις που δέχτηκε και τις αναφορές στο... "είναι απλά μια παίκτρια του Globetrotters".

«Δεν ερχόμουν 2 χρόνια γιατί έπρεπε να πάρω έγκριση. Σπάσαμε από κοινού το συμβόλαιο. Ήταν ένα ραντεβού πολύ γρήγορο, 2 λεπτών. Είναι κάποιοι άνθρωποι που είναι στον σταθμό και δεν υπήρχε η κατάλληλη χημεία.

Την εκπομπή δεν την χάρηκα, γιατί δεν ήμουν εγώ. Δεν ήξερα τον τίτλο της εκπομπής, δεν ήξερα τι είναι και τι περιλαμβάνει και όταν κάναμε τα γυρίσματα είδα κάτι που δεν ήμουν εγώ. Δεν συμφωνούσα με κάποια πράγματα, είμαι του πιο αυθόρμητου. Όταν τον Μάιο χτυπήθηκα πάρα πολύ από τους δημοσιογράφους, δεν βγήκε κανείς να με στηρίξει από το κανάλι.

Αυτό που βλέπατε στην εικόνα μου ήταν η οπτική κάποιου ανθρώπου που τη σέβομαι. Τα πάντα, ρούχα, μαλλιά, μακιγιάζ…

Όταν είσαι ενεργός κάνεις και λάθη. Εμένα το πρόβλημά μου είναι να κάνω τα δικά μου λάθη. Όταν η καλή πρόθεση γίνεται εμμονή και δεν ακούς, εκεί νομίζω λίγο χάνεται. Η τηλεόραση είναι ομαδικό σπορ. Εγώ ενοχλούμαι όταν δεν θέλεις να ακούς», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Περισσότερα στο παρακάτω βίντεο: