Αντελίνα Βαρθακούρη: Γι' αυτό έριξε "άκυρο" στο J2US

Η αποκάλυψή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αντελίνα Βαρθακούρη: Γι' αυτό έριξε

Σήμερα το μεσημέρι, η Φαίη Σκορδά υποδέχθηκε στο Πρωινό την Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία μεταξύ άλλων θέλησε να αποκαλύψει τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να ρίξει «άκυρο» στην πρόταση που δέχθηκε πριν από λίγο καιρό από το J2US.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για όλα και θέλησε να αναφερθεί και στην πρόταση που της έκανε ο Νίκος Κοκλώνης για τον νέο κύκλο του μουσικού show που παρουσιάζει.

Αυτός είναι ο λόγος που η Αντελίνα Βαρθακούρη δε δέχθηκε την πρόταση του J2US

«Ο αγαπήμενος μου ο Νίκος ο Κοκλώνης κάποια στιγμή με είχε πάρει τηλέφωνο, είχαμε μιλήσει, μου είπε προτείνει να είμαι στο J2US, είχα πει όχι πολύ γλυκά», δήλωσε η παρουσιάστρια επιβεβαιώνοντας ότι ο οικοδεσπότης και παραγωγός της εκπομπής την ήθελε φέτος στην ομάδα του.

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν είμαι εγώ αυτό και δεν θα ήθελα να μπω σε αυτό. Μετά το μάθημα που πήρα, τώρα θέλω να είμαι πολύ συγκεκριμένη».

«Εγώ δεν μπορώ να βγάλω νότα», παραδέχτηκε και περιέγραψε μία ιστορία από το σπίτι της με τον Χάρη Βαρθακούρη και τα παιδιά της, όταν προσπάθησε να τραγουδήσει. Μάλιστα αποκάλυψε και σε ποια εκπομπή την πρότεινε ο ALPHA.

"Δεν ήμουν μόνο παίκτρια του Globetrotters!" - Η Αντελίνα Βαρθακούρη ξεσπά για τον ALPHA και τις επιθέσεις

Μια αφοπλιστική συνέντευξη παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή Πρωινό η Αντελίνα Βαρθακούρη και αναφέρθηκε τόσο στην σχέση της και το συμβόλαιό της με τον ALPHA όσο και στις επιθέσεις που δέχτηκε και τις αναφορές στο... "είναι απλά μια παίκτρια του Globetrotters".

«Δεν ερχόμουν 2 χρόνια γιατί έπρεπε να πάρω έγκριση. Σπάσαμε από κοινού το συμβόλαιο. Ήταν ένα ραντεβού πολύ γρήγορο, 2 λεπτών. Είναι κάποιοι άνθρωποι που είναι στον σταθμό και δεν υπήρχε η κατάλληλη χημεία.

Την εκπομπή δεν την χάρηκα, γιατί δεν ήμουν εγώ. Δεν ήξερα τον τίτλο της εκπομπής, δεν ήξερα τι είναι και τι περιλαμβάνει και όταν κάναμε τα γυρίσματα είδα κάτι που δεν ήμουν εγώ. Δεν συμφωνούσα με κάποια πράγματα, είμαι του πιο αυθόρμητου. Όταν τον Μάιο χτυπήθηκα πάρα πολύ από τους δημοσιογράφους, δεν βγήκε κανείς να με στηρίξει από το κανάλι.

Αυτό που βλέπατε στην εικόνα μου ήταν η οπτική κάποιου ανθρώπου που τη σέβομαι. Τα πάντα, ρούχα, μαλλιά, μακιγιάζ…

Όταν είσαι ενεργός κάνεις και λάθη. Εμένα το πρόβλημά μου είναι να κάνω τα δικά μου λάθη. Όταν η καλή πρόθεση γίνεται εμμονή και δεν ακούς, εκεί νομίζω λίγο χάνεται. Η τηλεόραση είναι ομαδικό σπορ. Εγώ ενοχλούμαι όταν δεν θέλεις να ακούς», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε εδώ και το άδειασμα του Χάρη Βαρθακούρη στον ALPHA!