Εξελίξεις με την Μαρία Μπεκατώρου και το Still Standing

Τι συμβαίνει τελικά με το συμβόλαιο της;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εξελίξεις με την Μαρία Μπεκατώρου και το Still Standing

Εξελίξεις φαίνονται να έχουν σημειωθεί αναφορικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Μαρίας Μπεκατώρου αλλά και της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1 και το Still Standing.

Η όμορφη παρουσιάστρια μας κρατά κάθε απόγευμα συντροφιά μέσα από το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 αλλά και κάθε Κυριακή βράδυ μέσα από το YFSF.

Η εβδομάδα αυτή ωστόσο ήταν αρκετά κρίσιμη για τους ιθύνοντες του σταθμού καθώς χρειάστηκε να αλλάξουν το απογευματινό πρόγραμμα, με αφορμή την πρεμιέρα του Μάρκου Σεφερλή και του 5Χ5.

Αναφορικά τώρα με το μέλλον του Still Standing, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε στον αέρα των Κου Κου όλα τα νεότερα.

Το τηλεοπτικό μέλλον της Μαρίας Μπεκατώρου με το Still Standing

«Το συμβόλαιο της Μαρίας Μπεκατώρου λήγει τον Ιούνιο, ενώ πρόκειται να ανανεωθεί μετά το Πάσχα. Άρα, η Μαρία και ο ANT1, όπως όλα δείχνουν, θα παραμείνουν μαζί. Το Still Standing είναι το πρόγραμμα που μετακινήθηκε σε ώρα και πράγματι το πλήρωσε (σε ποσοστά τηλεθέασης).

Από χθες που ξεκίνησε ο Μάρκος Σεφερλής, το Still Standing επιστρέφει στις 16:45. Δίνουν έτσι μια τελευταία ευκαιρία στο Still Standing το οποίο είναι τελικά πολύ σκληρό για να πεθάνει. Οπότε... θα δουν, αν κερδίσει νούμερα σε αυτή την ώρα, γιατί να ψάχνουν πάλι ανάμεσα σε καμιά δεκαριά νέα projects;».

«Πιστεύω ότι ο ΑΝΤ1 με αγαπάει!»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε στην κάμερα του «Σου Κου Family» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον.

Η όμορφη παρουσιάστρια αρχικά είπε: «Πιστεύω ότι ο ΑΝΤ1 με αγαπάει! Πρώτα ο Θεός, πιστεύω ότι θα είμαι και του χρόνου στον ΑΝΤ1. Αυτό μπορώ να σου απαντήσω. Δεν μπορώ να σου πω κάτι άλλο γιατί εγώ ξέρεις λέω αληθινά πράγματα. Πρώτα ο Θεός μακάρι να είμαι» δήλωσε, παρόλο που τα δημοσιεύματα θέλουν να κόβεται το Still Standing.

Μαρία Μπεκατώρου απαντά για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Το Still Standing πάει αξιοπρεπώς και δεν ξέρω αν θα συνεχίσει του χρόνου. Εννοείται θα ήθελα αλλά το κανάλι αποφασίζει. Συμπορευόμαστε με το κανάλι μου τον ΑΝΤ1 από το 2013, οπότε τον πρώτο λόγο έχει το κανάλι που με αγαπά και με στηρίζει χρόνια. Το συμβόλαιό μου λήγει φέτος. Δεν θα έκανα ξανά πρωινό γιατί είχα κουραστεί λιγάκι. Θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω εκπομπή μαγειρικής.»

Αναφορικά με τον ανταγωνισμό του Survivor που παίζει «απέναντι» από το Your Face Sounds Familiar είπε: «Δεν με φοβίζει γιατί έχουμε μία εντελώς διαφορετική πρόταση. Είναι άλλο το Survivor, άλλο το Your Face Sounds Familiar».

Την ίδια στιγμή αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Κώστα Δόξα από το YFSF: «Είμαστε λίγο ταλαιπωρημένοι στο YFSF με τον κορωνοϊό κι όλα αυτά, εύχομαι να πάει καλά. Φυσικά στενοχωρήθηκα και με την αποχώρηση του Κώστα Δόξα αλλά αυτό είναι πάνω από εμάς, οπότε δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Τον είχαμε εδώ και περνούσαμε πάρα πολύ ωραία. Ήμασταν μια παρέα αλλά…»