Γενέθλια για τον σύζυγο της Μαρίας Μπεκατώρου, Αντώνη Αλεβιζόπουλο

Η εντυπωσιακή τούρτα έκπληξη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γενέθλια για τον σύζυγο της Μαρίας Μπεκατώρου, Αντώνη Αλεβιζόπουλο

Τα γενέθλια του είχε χθες ο Αντώνης Αλεβιζόπουλος και η σύζυγός του Μαρία Μπεκατώρου, δεν γινόταν να μην του κάνει μια όμορφη έκπληξη, ακόμη και αν λόγω covid δεν μπορούν να κάνουν party.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την εντυπωσιακή τούρτα του αγαπημένου της και του ευχήθηκε και δημόσια.

«Χρόνια πολλά Αντώνη μου», έγραψε η Μαρία Μπεκατώρου για τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο, με τον οποίο πριν λίγους μήνες απαθανατίστηκαν στο Κολωνάκι.

Αυτή είναι η τούρτα του Αλεβιζόπουλου από την Μπεκατώρου για τα γενέθλια του

Μαρία Μπεκατώρου Αντώνης Αλεβιζόπουλος γενέθλια

«Σκέφτομαι πολύ το επόμενο μου βήμα, είναι κομβικό το σημείο αυτό»

«Ήταν φανταστική χρονιά με το Still Standing, νομίζω έκανε τον κύκλο του. Βάζω ερωτηματικό γιατί δεν έχω επίσημη ανακοίνωση αλλά αυτό νιώθω. Θα το συνέχιζα με κάποιες συνθήκες. Να είναι λίγο προστατευμένο. Να βάζαμε νέες κατηγορίες, να το δουλεύαμε πιο πολύ. Επειδή το πήρα στα χέρια μου πολύ δειλά, το φοβόμουν πολύ και κάπως έγινε και το φέραμε στα μέτρα μου και τώρα είναι γραμμένο με χρυσά γράμματα στο βιογραφικό μου» ενώ για το YFSF είπε:

«Το αγαπώ πολύ. Επειδή φέτος υπάρχει αυτή η εκδοχή, που είναι μια all star εκδοχή, η δουλειά είναι τρομερή και όλοι το κάνουμε με πάρα πολύ αγάπη και είμαι περήφανη που το κάνω και είμαι μέρος του προγράμματος. Όποιος μιλάει για τηλεόραση και σόου πρέπει να μιλάει και γι αυτό». Για το συμβόλαιο της με τον ΑΝΤ1 είπε: «Δεν θα ήθελα να κάνω πρωινό. Το έκανα σαββατοκύριακο. Το περιεχόμενο είναι πολύ κοντά. Πέρασα φανταστικά αλλά δεν μπορώ. Θέλω χαρά. Σκέφτομαι πολύ το επόμενό μου βήμα. Είναι κομβικό το σημείο αυτό. Η μόνη μου λέξη είναι ψυχαγωγία και χαρά. Στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ έχω κάνει πρωινό αλλά ήταν αλλιώς τα πράγματα».

«Είμαι ευκολόπιστη. Έχω πονηρευτεί, αν δεν το είχα κάνει θα υπήρχε σοβαρό πρόβλημα. Έχω πάρει μαθήματα αλλά δεν μπορώ να τα κάνω πράξη. Σκέφτομαι κάποιες φορές όλα αυτά που έχουν γίνει, βλέπω τις Κυριακές το YFSF και κλαίω, συγκινούμαι. Αυτό το σόου είναι ένα μεγάλο κομμάτι της τηλεοπτικής μου πορείας. Τώρα που είμαι σε αυτό το κομβικό σημείο προσπαθώ να τα δω πιο ώριμα και προσγειωμένα τα πράγματα, και να μην πετάω στα σύννεφα. Θέλω να είμαι κάπου που με αγαπούν και με φροντίζουν. Είναι θέμα ασφάλειας».