Μαρία Μπεκατώρου: Την «τσάκωσαν» στο Κολωνάκι και ο Αλεβιζόπουλος "σνόμπαρε" τις κάμερες

Ντοκουμέντα στην επιφάνεια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Μπεκατώρου: Την «τσάκωσαν» στο Κολωνάκι και ο Αλεβιζόπουλος

Στο κέντρο του Κολωνακίου «τσάκωσε» ο φωτογραφικός την Μαρία Μπεκατώρου και τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο. Ωστόσο, το ζευγάρι δεν έδειχνε να χαίρεται με τις κάμερες να τους τραβούν, με τον σύζυγος της παρουσιάστριας να... "σνομπάρει" τα φλας.

Μπορεί να περπατούσαν μαζί αμέριμνοι με το σκυλάκι τους στο δρόμο, ωστόσο μόλις είδαν το φωτογράφο να τους τραβάει δεν έδειξαν να χαίρονται.

Μπορεί η Μαρία Μπεκατώρου να κοιτούσε συνεχώς το φακό, ωστόσο στο πλευρό της, ο σύζυγός της, Αντώνης Αλεβιζόπουλος, τον κοίταξε για λίγα δευτερόλεπτα και μετά κοιτούσε όλη την ώρα αλλού.

Ο επιχειρηματίας, δεν έχει συνηθίσει τη δημοσιότητα, αφού το ζευγάρι θέλει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα media.

Μαρία Μπεκατώρου Αντώνης Αλεβιζόπουλος

Βέβαια, πριν λίγες ημέρες η Μαρία Μπεκατώρου έδειχνε να περνάει πολύ όμορφα σε έξοδο με πασίγνωστο τραγουδιστή.

Μαρία Μπεκατώρου: Ο φακός την τσάκωσε στο πλάι του συζύγου της Αντώνη Αλεβιζόπουλου

Η Μαρία Μπεκατώρου εθεάθη στην Γλυφάδα με τον σύζυγο της Αντώνη Αλεβιζόπουλο σε βόλτα τους μαζί με το σκυλάκι τους. Η παρουσιάστρια σε total black look δεν έφευγε στιγμή από την αγκαλιά του.

Η αγάπη του ενός για τον άλλον είναι αποδεδειγμένη, οι δυο τους κρατούν πάντα χαμηλό προφίλ και δεν κάνουν συχνά δημόσιες εμφανίσεις μαζί.

Αυτή τη φορά τους πετύχαμε αγκαλισμένους σε βόλτα τους. Οι δυο τους ήταν απλά ντυμένοι και απολάμβαναν μια μέρα ελεύθερη απο υποχρεώσεις. Στα πιο αδύνατά της η Μαρία Μπεκατώρου - Την τσάκωσε ο φακός με total denim look

Μπεκατώρου αλεβιζόπουλοςμαρία μπεκατώρου σύζυγος

Αντώνης Αλεβιζόπουλος: Στη Μύκονο ο σύζυγος της Μαρίας Μπεκατώρου - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Το καλοκαίρι δείχνει να μην έχει τέλος για τη Μαρία Μπεκατώρου και τον αγαπημένο τη σύζυγο! Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr, εντόπισε τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο σε μία από τις κοσμοπολίτικες παραλίες του νησιού και εμείς σας έχουμε όλες τις αποκλειστικές φωτογραφίες!

Το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο και έτσι προσπαθεί να αξιοποιεί τον ελεύθερο χρόνο που έχει μετά την προσωρινή παύση των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, αφιερώνοντας στιγμές ο ένας στον άλλον.

Ο φακός του YouWeekly.gr βέβαια συνέλαβε τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο μόνο του στην παραλία και εμείς σας τον παρουσιάζουμε!

Ένα στιγμιότυπο από τις διακοπές του ζευγαριού που μας "τρέλανε" βέβαια, ήταν και αυτή η εμφάνιση με μαγιό της Μαρίας Μπεκατώρου.

Αντώνης Αλεβιζόπουλος Μύκονος