Μαρία Μπεκατώρου: Στο κέντρο της Αθήνας για καφέ με πασίγνωστο τραγουδιστή! Χαμογελαστή και τέλεια ντυμένη!

Την τσάκωσε ο φακός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρία Μπεκατώρου: Στο κέντρο της Αθήνας για καφέ με πασίγνωστο τραγουδιστή! Χαμογελαστή και τέλεια ντυμένη!

Την Μαρία Μπεκατώρου τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός του Youweekly και την απαθανάτισε σε χαλαρή βόλτα στην Βουκουρεστίου παρέα με έναν πασίγνωστο τραγουδιστή.

Η όμορφη παρουσιάστρια ήταν ντυμένη casual, φορώντας ένα τζιν πουκάμισο, τζιν παντελόνι και αθλητικά παπούτσια. Παρέα είχε το σκυλάκι της αλλά και έναν αγαπημένο τραγουδιστή.

Ο λόγος για τον Αντώνη Ρέμο, με τον οποίο απόλαυσαν τον καφέ τους στο κέντρο της Αθήνας, στη Βουκουρεστίου. Δείτε εδώ το απίστευτο φόρεμα που έβαλε η παρουσιάστρια!

μαρία μπεκατώρου

αντώνης ρέμος βουκουρεστίου

αντώνης ρέμος και μαρία μπεκατώρου

Μαρία Μπεκατώρου: Ο φακός την τσάκωσε στο πλάι του συζύγου της Αντώνη Αλεβιζόπουλου

Η Μαρία Μπεκατώρου εθεάθη στην Γλυφάδα με τον σύζυγο της Αντώνη Αλεβιζόπουλο σε βόλτα τους μαζί με το σκυλάκι τους. Η παρουσιάστρια σε total black look δεν έφευγε στιγμή από την αγκαλιά του.

Η αγάπη του ενός για τον άλλον είναι αποδεδειγμένη, οι δυο τους κρατούν πάντα χαμηλό προφίλ και δεν κάνουν συχνά δημόσιες εμφανίσεις μαζί.

Αυτή τη φορά τους πετύχαμε αγκαλισμένους σε βόλτα τους. Οι δυο τους ήταν απλά ντυμένοι και απολάμβαναν μια μέρα ελεύθερη απο υποχρεώσεις. Στα πιο αδύνατά της η Μαρία Μπεκατώρου - Την τσάκωσε ο φακός με total denim look

Μπεκατώρου αλεβιζόπουλοςμαρία μπεκατώρου σύζυγος

Στα πιο αδύνατά της η Μαρία Μπεκατώρου - Την τσάκωσε ο φακός με total denim look

Η Μαρία Μπεκατώρου αποφάσισε να κάνει μία βόλτα μαζί με την φίλη της, Δανάη Λουκάκη και ο φωτογραφικός φακός την «τσάκωσε» με ένα total denim look που την κολάκευε πάρα πολύ. Η αγαπημένη παρουσιάστρια φαίνεται πως είναι στα καλύτερά της.

Εδώ και καιρό, μέσα από τις δημόσιες εμφανίσεις της αλλά και μέσα από την εκπομπή της, φαίνεται πως η Μαρία Μπεκατώρου έχει κάνει μία πολύ μεγάλη αλλαγή στο σώμα της και έχει αποβάλει από πάνω της όλα τα περιττά κιλά.

Κάθε της look είναι απλά ανεπανάληπτο. Χθες, η παρουσιάστρια βρέθηκε σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Αθήνας μαζί με την Δανάη Λουκάκη, την γνωστή και ως «Παγώνα» από τις Άγριες Μέλισσες.

Ο φακός του YouWeekly.gr την «τσάκωσε» και σας την παρουσιάζουμε!

Με αυτό το total denim look φάνηκε ότι η Μαρία Μπεκατώρου είναι στα πιο αδύνατά της

Μαρία Μπεκατώρου δίαιτα