Βaltic Home Spa Fit by Ziaja: Ιεροτελεστία φροντίδας για σφριγηλό κορμί!

Βaltic Home Spa Fit by Ziaja: Ιεροτελεστία φροντίδας για σφριγηλό κορμί!

Το μυστικό για τονωμένο, ελαστικό και σφικτό σώμα, χωρίς ατέλειες, κρύβεται στη σωστή και συστηματική φροντίδα με τα κατάλληλα προϊόντα. Τα “όπλα” σου για να το πετύχεις δεν είναι άλλα από τα προϊόντα-κλειδί της σειράς Βaltic Home Spa Fit by Ziaja, που υπόσχονται να σου χαρίσουν σφριγηλότητα και ελαστικότητα προλαμβάνοντας παράλληλα την εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Δες λοιπόν την τελετουργία φροντίδας που πρέπει να ακολουθήσεις συστηματικά για να αποκτήσεις το σώμα των ονείρων σου!

Αναβάθμισε τη ρουτίνα ομορφιάς σου με 3 κινήσεις!

  • Προετοίμασε το σώμα σου και κάνε για λίγα λεπτά μασάζ-με έντονες κυκλικές κινήσεις από τα άκρα προς το κέντρο- χρησιμοποιώντας γάντια, που διεγείρουν τη μικροκυκλοφορία. Αφού ολοκληρώσεις αφαίρεσε τα γάντια και άπλωσε το Anti-Cellulite & Firming Massage Oil στην επιδερμίδα σου. Όσο το εφαρμόζεις μπορείς να τσιμπάς παράλληλα το δέρμα σου για να το τονώσεις ακόμη περισσότερο. Με αυτόν τον τρόπο, το massage oil θα χαρίσει απαλότητα στο δέρμα σου, ενώ ακόμη θα το συσφίξει και θα το τονώσει. Σημείωσε ότι τo συγκεκριμένο ξηρό λάδι μασάζ σώματος έχει συσφικτικές και αντι-κυτταριτιδικές ιδιότητες, που λειαίνουν, απαλαίνουν, τονώνουν και συσφίγγουν το δέρμα αφήνοντας ένα υπέροχο άρωμα μάνγκο.
  • Εφάρμοσε μια γενναιόδωρη ποσότητα από τον ορό, Moisturising Body Serum, σε όλο το σώμα και άπλωσε καλά δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε περιοχές όπως: κοιλιά, μηροί και γλουτοί. H συμπυκνωμένη και συσφικτική σύνθεσή του, με 90% συστατικά φυσικής προέλευσης, είναι ιδανική για την καθημερινή φροντίδα στο σώμα σου καθώς το συσφίγγει αποτελεσματικά, καταπολεμά την όψη φλοιού πορτοκαλιού, ενώ ακόμη λειαίνει την επιδερμίδα και βελτιώνει την ελαστικότητα στο δέρμα σου. Αμέσως μετά την εφαρμογή τύλιξε το δέρμα σου με μια διάφανη μεμβράνη. Η απελευθερούμενη θερμότητα σε συνδυασμό με την υψηλή συγκέντρωση των ευεργετικών συστατικών της σύνθεσης του ορού θα συσφίξει την επιδερμίδα σου ακόμη περισσότερο.
  • Μετά από 25 λεπτά αφαίρεσε τη διάφανη μεμβράνη και άπλωσε ένα λεπτό στρώμα της ενυδατικής λοσιόν σε μορφή μους, moisturising body mousse. Η ανάλαφρη υφή της, που περιέχει 90% συστατικά φυσικής προέλευσης, απορροφάται άμεσα αφήνοντας το δέρμα σφριγηλό και απαλό. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι η μους θα αφήσει ένα ευχάριστο άρωμα μάνγκο στο δέρμα σου.

Beauty info:

Τα προϊόντα Ziaja διατίθενται σε καταστήματα καλλυντικών, ινστιτούτα αισθητικής & φαρμακεία, facebook: Ziaja Greece, venuselectronics.gr