Βaltic Home Spa Fit by Ziaja: Χαλάρωση & αναζωογόνηση σε χρόνο dt!

Βaltic Home Spa Fit by Ziaja: Χαλάρωση & αναζωογόνηση σε χρόνο dt!

Θέλεις να απαλλαγείς από το υπερβολικό άγχος, στρες αλλά και την περιττή ένταση μιας δύσκολης ημέρας; Εάν ναι, τότε σίγουρα πρέπει να αφεθείς σε ένα σούπερ πρόγραμμα χαλάρωσης με συμμάχους τα προϊόντα φροντίδας της σειράς Baltic Home Spa Relaxing Ritual από την Ziaja.

Η συγκεκριμένη ιεροτελεστία φροντίδας εστιάζει στις αρωματοθεραπευτικές ιδιότητες των τροπικών ελαίων, που απελευθερώνονται στο μπάνιο -εξαιτίας της θερμότητας- και κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του mist. Επιπλέον, μέσω της συγκεκριμένης τελετουργίας η επιδερμίδα οξυγονώνεται και ενυδατώνεται σε βάθος, ενώ το δέρμα θωρακίζεται από τις ελεύθερες ρίζες, το οξειδωτικό στρες και το μπλε φως. Μάλιστα, το πρόγραμμα χαλάρωσης Baltic Home Spa Relaxing Ritual μπορεί να γίνεται κάθε ημέρα για μια ξεκούραστη και φρέσκια όψη.

Time to relax!

  • Αφιέρωσε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σου για τον εαυτό σου προκειμένου να αφεθείς σε ένα ευχάριστο και χαλαρωτικό αρωματικό μπάνιο. Ανακάτεψε μια μικρή ποσότητα από το bath jelly soap με νερό για να δημιουργηθεί αφρός. Η συμπυκνωμένη του φόρμουλα θα καθαρίσει απαλά το δέρμα σου αφήνοντας ένα φρέσκο, ζουμερό άρωμα μάνγκο.
  • Για να παρατείνεις την ένταση του εξωτικού αρώματος μάνγκο ψέκασε στο σώμα αλλά και στα μαλλιά το refreshing mist for body & hair από απόσταση τουλάχιστον 20 εκατοστά. Το αναζωογονητικό mist- με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης- θα σου χαρίσει άμεσα μια ευχάριστη αίσθηση χαλάρωσης. Σημείωσε ότι το εκπληκτικό του άρωμα εμπνεύστηκε από ρυθμό, χορό και ακροβατικά.
  • Τελειώνοντας κάνε απαλό μασάζ σε καθαρό πρόσωπο χρησιμοποιώντας μια ειδική βούρτσα καθαρισμού με κυκλικές κινήσεις από το κέντρο προς τα έξω και κατά μήκος των μυών του προσώπου. Με αυτόν τον τρόπο θα βελτιώσεις και τη μικροκυκλοφορία. Στη συνέχεια εφάρμοσε την light formula moisturising & oxygenating face cream. H ελαφριά της φόρμουλα απορροφάται γρήγορα από το δέρμα, ενώ το ενυδατώνει αφήνοντάς το φρέσκο και ξεκούραστο. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ωκεάνια φύκια της σύνθεσης που δρουν ενάντια σε ελεύθερες ρίζες, οξειδωτικό στρες και μπλε φως.

Beauty info:

Τα προϊόντα Ziaja διατίθενται σε καταστήματα καλλυντικών, ινστιτούτα αισθητικής & φαρμακεία, facebook: Ziaja Greece, venuselectronics.gr