Καλύπτει σπυράκια και κοκκινίλες βάζοντας... - Το μυστικό της Δούκισσας Νομικού για αψεγάδιαστη επιδερμίδα

Το αποκάλυψε με ένα βίντεο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Καλύπτει σπυράκια και κοκκινίλες βάζοντας... - Το μυστικό της Δούκισσας Νομικού για αψεγάδιαστη επιδερμίδα

Η Δούκισσα Νομικού συνηθίζει να μοιράζεται τα μυστικά της, όσον αφορά κρέμες, μακιγιάζ κλπ, με τις διαδικτυακές της φίλες μέσω instagram! Έτσι έκανε και πριν λίγο καιρό, αποκαλύπτοντας με ένα βίντεο τον τρόπο που καταφέρνει και κρύβει κοκκινίλες και σπυράκια από το πρόσωπό της, αλλά και πως αποφεύγει την ακμή.

Στον προσωπικό της λογαριασμό δημοσίευσε αναλυτικά πως καταφέρνει κι έχει ένα λαμπερό και φρέσκο μακιγιάζ τώρα το καλοκαίρι, χωρίς να φαίνεται όμως υπερβολικά βαμμένη γιατί κορίτσια μην ξεχνάτε... ειδικά τώρα το καλοκαίρι... περισσότερο χαμόγελο λιγότερο make up!

Αυτό είναι το μυστικό της Δούκισσας Νομικού για να μην φαίνονται κοκκινίλες και σπυράκια στο πρόσωπό της

Λαμπερό μακιγιάζ σε μόνο 1 λεπτό!

Ένα από τα αγαπημένα μου/πιο γρήγορα/πιο λαμπερά μακιγιάζ είναι το εξής:

  • Σε καθαρή επιδερμίδα βάζω το φανταστικό κονσίλερ True Match το οποίο περιέχει υαλουρονικό και δρα και ως ενυδατική κρέμα ματιών. Το χρησιμοποιώ κάτω από τα μάτια αλλά και τοπικά όπου έχω κάποιο μικρό σπυράκι ή κοκκινάκι, αλλά και πάνω από τα χείλια για να δώσω φως και να φαίνονται πιο σαρκώδη
  • Κατόπιν βάζω την wild bronze glow πούδρα για να αποκτήσω ηλιοκαμένη επιδερμίδα. Την βάζω πάντα και στα κόκκαλα των ματιών για να δώσω βάθος στο βλέμμα. Έτσι ακόμη και χωρίς σκιά ή μάσκαρα, τα μάτια δείχνουν πιο σαγηνευτικά
  • Για ακαταμάχητη λάμψη βάζω δύο σταγόνες από τα Glow mon amour drops στα ζυγωματικά, στο κέντρο της μύτης, στο πάνω μέρος των χειλιών και στο τέλος βάζω -με την ποσότητα που έχει απομείνει στα δάχτυλα μου- κάτω από τα φρύδια.
  • Αντί για κραγιόν, επιλέγω να απλώσω το color riche lip liner (No 114) για μεγαλύτερα χείλη με φυσικό όμως αποτέλεσμα.

Το τρώει κάθε πρωί και έχει κορμάρα - Το απολαυστικό γεύμα της Δούκισσας Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz. Μπορεί να έχει περάσει πάνω από μία δεκαετία από τότε που κέρδισε τα καλλιστεία, ωστόσο παραμένει πανέμορφη και έχει καταφέρει να διατηρήσει το σώμα της αψεγάδιαστο παρά τις δύο εγκυμοσύνες της.

Πριν από μερικές μέρες μάλιστα, η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε το μυστικό της. Κάθε πρωί ετοιμάζει ένα απολαυστικό και την ίδια στιγμή υγιεινό πρωινό για την ίδια και για τα δύο παιδιά της, Σάββα και Αναστασία.

Άλλωστε δεν έχει κρύψει ποτέ το γεγονός ότι προσέχει τη διατροφή της, ενώ κάνει και εντατικά γυμναστική για να διατηρεί το κορμί της.

«Σήμερα σας δείχνω την πιο υγιεινή συνταγή pancakes που φτιάχνω κάθε πρωί στα παιδιά (και σε εμένα)», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Δούκισσα Νομικού.