Βάλε... φρένο στην ακµή µε Gold Toning!

Βάλε... φρένο στην ακµή µε Gold Toning!

Τα σηµάδια από την ακµή και η ερυθρότητα τώρα µπορούν να γίνουν παρελθόν µε τη θεραπεία Gold Toning, η οποία θα µειώσει σηµαντικά το πρόβληµα, ενώ παράλληλα θα αντιµετωπίσει φλεγµονές στην επίµαχη περιοχή του προσώπου σου. Η πλαστικός χειρουργός, Δρ. Γιολάντα Πεπέ, σου εξηγεί περισσότερα για τη µέθοδο.

Πώς λειτουργεί...

Η αρχή του Gold Toning δεν είναι να καταστρέψει άµεσα τα µη φυσιολογικά αγγεία αλλά να τα εξοµαλύνει. Έτσι µειώνοντας τις πιθανές παρενέργειες της καταστροφής των αιµοφόρων αγγείων µειώνεται και η φλεγµονή στην επίµαχη περιοχή. Επιπλέον, το Gold Toning αποκαθιστά την υγιή κατάσταση των προσβεβληµένων κυττάρων, που περιβάλλουν τα µικροαγγεία µε µη φυσιολογική δραστηριότητα.

Η ερυθρότητα µετά την ακµή εµφανίζεται όχι µόνο λόγω µιας φλεγµονώδους αντίδρασης αλλά είναι αποτέλεσµα της αλληλεπίδρασης πολλών στοιχείων. Ως εκ τούτου, µπορεί να επιµείνει για µεγάλο χρονικό διάστηµα. Το µήκος κύµατος των 595 nm, που απορροφάται από την αιµοσφαιρίνη, βοηθά στην οµαλοποίηση των ενεργών αιµοφόρων αγγείων και ταυτόχρονα κάνει την επιδερµίδα να φτάσει σε µια ώριµη κατάσταση.

Πόσες θεραπείες θα χρειαστώ;

Το πρόγραµµα θεραπείας και ο αριθµός των συνεδριών µπορεί να διαφέρουν ανάλογα µε τη σοβαρότητα της κατάστασης που πρόκειται να αντιµετωπιστεί. Ο γιατρός θα σου συστήσει µια θεραπευτική πορεία κατάλληλη για την περίπτωσή σου. Συνήθως η θεραπεία Gold Toning πραγµατοποιείται σε εβδοµαδιαία βάση για λιγότερο από πέντε συνεδρίες, εκτός εάν η κατάσταση είναι ασυνήθιστα σοβαρή.

Πόσο σύντοµα θα βελτιωθεί η ερυθρότητα;

Ο ερεθισµός µετά τη θεραπεία θα ελαφρύνει από δύο έως τρεις φορές πιο γρήγορα µε το Gold Toning. Ωστόσο, το θεραπευτικό αποτέλεσµα µπορεί να είναι πιο άµεσο, ή όχι, ανάλογα µε τη σοβαρότητα της κατάστασής σου, στην περίπτωση που χρησιµοποιείς ταυτόχρονα συνδυαστικές θεραπείες.

Bonus extra!

Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι λόγω του µήκους κύµατος των 595 nm, που στοχεύει στα αγγεία, αυξάνεται η παραγωγή κολλαγόνου και επιτυγχάνεται στο δέρµα ένα αποτέλεσµα baby lifting. Μάλιστα, στόχος του είναι να ενεργοποιήσει την νεοαγγείωσή του και να κάνει την επιδερµίδα να φαίνεται πιο νεανική.

Info

Δρ. Γιολάντα Πεπέ, Πλαστικός Χειρουργός,

Διεύθυνση: Αγίας Σοφίας 37, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 287800, 2310 275050

giolantapepe.gr, info@giolantapepe.gr, Facebook: Giolanta Pepe