Όμορφη και στην εγκυμοσύνη: Τα must-have για τη μέλλουσα μητέρα από τη Benostan!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Όμορφη και στην εγκυμοσύνη:  Τα must-have για τη μέλλουσα μητέρα από τη Benostan!

Οι ορμονικές διαταραχές κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης ενδέχεται να προκαλέσουν πολλές αλλαγές τόσο στον οργανισμό σου όσο και στο δέρμα σου. Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος για τον οποίο χρειάζεσαι εξειδικευμένη φροντίδα με τα κατάλληλα προϊόντα, τα οποία θα περιποιηθούν απαλά το σώμα σου χωρίς να προκαλέσουν ανεπιθύμητους ερεθισμούς. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εμπιστευτείς τα θεραπευτικά και γυναικολογικά προϊόντα Benostan, τα οποία χάρη στα πολύτιμα συστατικά τους -από ελιά και φυσικά εκχυλίσματα βοτάνων της ελληνικής γης-θα σου χαρίσουν τη φροντίδα που πραγματικά σου αξίζει καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης!

Αντιμετώπισε τις ραγάδες με φυσικό τρόπο!

Οι αντιαισθητικές ραγάδες, που δείχνουν σαν ουλές ή μικρές «ρωγμές» του δέρματος, οι οποίες συνήθως εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή μετά από απότομες αυξομειώσεις σωματικού βάρους τώρα μπορούν να γίνουν παρελθόν! Σύμμαχός σου σε αυτό θα γίνει η Prenatale, μια φυσική θεραπευτική κρέμα, αναγνωρισμένη από φαρμακοποιούς και καταναλώτριες για την ασφαλή χρήση κατά την εγκυμοσύνη και μετά τον τοκετό. Συγκεκριμένα, τα αγνά φυτικά στοιχεία (βιταμίνες και αντιοξειδωτικά) του λαδιού ελιάς της σύνθεσης σε συνδυασμό με τα εκχυλίσματα από αβοκάντο, χαμομήλι και πίτουρο, θεραπεύουν τις ραγάδες και προλαμβάνουν την ανάπτυξη νέων (ιδιαίτερα σημαντικό στους πρώτους 6 μήνες με τη ραγδαία ανάπτυξη του εμβρύου).

Η ευεργετική της δράση:

  • Προλαμβάνει το σχηματισμό ραγάδων.
  • Συμβάλλει στη μείωση νέων ραγάδων αποτρέποντας την εμφάνισή τους.
  • Αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος και ευνοεί τη σύνθεση κολλαγόνου.
  • Είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση.
  • Δεν περιέχει καθόλου paraben.

Απόκτησε σφριγηλό & στητό στήθος

Οι αυξομειώσεις των μαστών, κατά την εγκυμοσύνη, την έμμηνο ρύση και τις αλλαγές σωματικού βάρους, μπορεί να προκαλέσουν χαλάρωση με αποτέλεσμα το στήθος να χάνει τη σφριγηλότητά του και να δείχνει «πεσμένο». Τη λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα δίνει η μοναδική σύνθεση του γαλακτώματος Tonic Bust, με φυτικά εκχυλίσματα από δυόσμο, βάλσαμο και ελιά- με αντιγηραντικές ιδιότητες- που ενισχύουν και συσφίγγουν το στήθος από τη βάση τους μέχρι το λαιμό. Σημείωσε ότι είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση, ακόμα και μετά τον 3ο μήνα κύησης, ενώ δεν περιέχει καθόλου paraben.

Φρόντισε σωστά την ευαίσθητη περιοχή

Εάν σε ταλαιπωρούν προβλήματα όπως: ερεθισμοί, ξηροδερμία, μύκητες και βακτηρίδια που αναπτύσσονται στην εξωκολπική περιοχή τότε πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική σε ό,τι αφορά τη φροντίδα της επίμαχης περιοχής, ειδικά εάν είσαι έγκυος. Το καθαριστικό τζελ, Intimate Chamomile, με απαλά αντισηπτικά στοιχεία από χαμομήλι και φύλλα ελιάς, είναι ιδανικό για να σου προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι γιατί επαναφέρει και διατηρεί τη φυσική ισορροπία του δέρματος, παρέχοντας παράλληλα την προστασία που έχεις ανάγκη. Επιπλέον, ενδείκνυται για καθημερινή χρήση, σέβεται την εύθραυστη ισορροπία του κόλπου εξασφαλίζοντας φυσική υγιεινή και προσφέρει καθαριότητα και φρεσκάδα.

Ξεκούρασε τα άκρα σου!

Πες αντίο σε κιρσούς, ευρυαγγείες αλλά και στα βαριά και κουρασμένα πόδια, που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης με «όπλο» σου το στο γαλάκτωμα Venotonic. Η δροσιστική και αναζωογονητική δράση του γαλακτώματος -με εκχυλίσματα από υπέρικο, φασκόμηλο και ελιά- βοηθά στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στα κάτω άκρα, μειώνει το πρήξιμο των αστράγαλων και ανακουφίζει από την αίσθηση βάρους και τον πόνο. Ακόμη, απομακρύνει άμεσα το αίσθημα βάρους και το πρήξιμο στα κάτω άκρα, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά κιρσούς και ευρυαγγείες και τονώνει τη φλεβική ανεπάρκεια.

Πες αντίο στους μυϊκούς πόνους

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσεις, ενώ διανύεις τους καλύτερους μήνες της ζωής σου, από ένα ανακουφιστικό μασάζ με το λάδι σώματος, Relaxing Massage Oil, το οποίο χάρη στην ευεργετική του σύνθεση με αιθέρια έλαια από εκχυλίσματα ελιάς, λεβάντας, κυπαρίσσι και περγαμόντο, συμβάλλει στη χαλάρωση των μυών και καταπραΰνει τους πόνους των μυών, ειδικά της μέσης και του αυχένα.

Ακόμη:

  • Ανακουφίζει τη μέση κατά τη διάρκεια της κύησης.
  • Χαλαρώνει τους μύες μετά από την άθληση.
  • Χαρίζει ευεξία και ζωντάνια.

Τα προϊόντα Benostan θα τα βρεις αποκλειστικά στα φαρμακεία και στο www.benostangreece.gr (Facebook: Benostan Health Products, Instagram: benostanhealthproducts)