Τα σινιόν των celebrities - Τι επιλέγουν Μενεγάκη, Καινούργιου, Σκορδά και 4 ακόμη παρουσιάστριες;

Μαλλιά και οσκαρικά χτενίσματα

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Οσκαρικά updos, ballerina buns ή επιμελώς ατημέλητα ψηλά σινιόν; Επτά δημοφιλείς παρουσιάστριες "ψηφίζουν" το δικό τους αγαπημένο σινιόν και σου δείχνουν τις καλύτερες ιδέες και προτάσεις για α το υιοθετήσεις με λίγες κινήσεις, αναδεικνύοντας το μακιγιάζ αλλά και τα πανέμορφα κοσμήματα σου!

Celebrity hair

Ελένη Μενεγάκη

Με οσκαρικού τύπου updos η «ωραία Ελένη» της µικρής οθόνης ξέρει καλά πως να στρέφει όλα τα βλέµµατα πάνω της! Η ίδια, µάλιστα, έχει δηλώσει ότι αγαπηµένο της χτένισµα είναι το ψηλό στυλιζαρισµένο σινιόν, που υιοθετεί στις βραδινές της εµφανίσεις. Ιδανικός τρόπος για να το κάνεις κι εσύ είναι χρησιµοποιώντας ένα µποµπάρι (ειδικό αξεσουάρ µαλλιών από µαλακό υλικό σε στρογγυλό σχήµα) που θα σου χαρίσει έξτρα όγκο.

Ελένη Μενεγάκη

Σταµατίνα Τσιµτσιλή

Κάθε φορά που η παρουσιάστρια του «Happy Day» στον Alpha πειραµατίζεται µε το hair-look της το αποτέλεσµα είναι σούπερ chic! Στη συγκεκριµένη εµφάνιση υιοθέτησε το ballerina bun, ένα ψηλό σφικτό σινιόν, που θυµίζει κότσο µπαλαρίνας. Πρόκειται για ένα γρήγορο και εύκολο χτένισµα, που µπορείς να υιοθετήσεις για κάθε σου look και να σε βγάλει ασπροπρόσωπη όλες τις ώρες της µέρας!

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Κατερίνα Καινούργιου

Παρότι η λαµπερή «Super Katerina» λατρεύει το αναλαφρο wavy look στα µαλλιά της, δεν είναι λίγες οι φορές που τολµά να υιοθετήσει υπέροχα updos, που την κάνουν να ξεχωρίζει. Εδώ κατάφερε να αναβαθµίσει ένα µοντέρνο outfit συνδυάζοντάς το µοναδικά µε ένα ψηλό σινιόν, ελαφρώς «χαλασµένο», που ταίριαξε τέλεια µε ένα ζευγάρι κρεµαστά σκουλαρίκια σε χρυσαφί τόνο. Έτσι κέρδισε έξτρα πόντους στυλ µέσα από µια vintage διάθεση.

Κατερίνα Καινούργιου

Τζένη Μελιτά

H νεαρή παρουσιάστρια και trendsetter, που µας κρατά συντροφιά παρέα µε τον Φώτη Σεργουλόπουλο κάθε µεσηµέρι µέσα από την ψυχαγωγική εκποµπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον την µεσηµβρίαν» είναι υπέρµαχος των πειραµατισµών. Έτσι, δεν διστάζει να δοκιµάσει τα fashion trends της σεζόν, τα οποία φροντίζει να συνδυάζει µε τα αντίστοιχα hair-looks. Μεγάλη της αδυναµία; Το retro-style, που συµπληρώνει ιδανικά µε χτενίσµατα τύπου σινιόν.

Τζένη Μελιτά

Ζέτα Μακρυπούλια

Η πανέµορφη παρουσιάστρια κάθε µεσηµέρι µάς εµπνεύει µε τα hair-looks που υιοθετεί στο πλατό του «Ρουκ Ζουκ» στον AΝΤ1. Ένα από τα αγαπηµένα της είναι το ψηλό στυλιζαρισµένο σινιόν, το οποίο τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, αναδεικνύοντας παράλληλα το υπέροχο χρώµα των µατιών της. Εδώ, το συγκεκριµένο χτένισµα το συνδύασε µε ένα φρέσκο µακιγιάζ σε ροζ αποχρώσεις.

Ζέτα Μακρυπούλια

Ελένη Τσολάκη

Girly και επιµελώς ατηµέλητο. Αυτή είναι µία από τις must-have επιλογές της παρουσιάστριας του «OPEN Weekend» για ένα σούπερ trendy χτένισµα. H Ελένη λατρεύει τα ανάλαφρα πιασίµατα, που χαρίζουν µια δροσερή νότα στα all-day outfits της. Συνήθως αφήνει µερικές τούφες να πέφτουν µπροστά στο στεφάνι, προκειµένου να αποκτήσει το hair look της ανάλαφρη και ροµαντική διάθεση!

Ελένη Τσολάκη

Φαίη Σκορδά

Ένα από τα signature χτενίσµατα της παρουσιάστριας στο «Πρωινό µας» στον ΣΚΑΪ είναι το σινιόν, το οποίο επιλέγει πολύ συχνά στις εµφανίσεις της εντός και εκτός πλατό. Μάλιστα, η ίδια προτιµά την πιο κλασική εκδοχή του –ψηλό και στυλιζαρισµένο– που δένει τέλεια µε casual αλλά και πιο διαχρονικά σύνολα. Επιπλέον, είναι ιδανικό από το πρωί µέχρι το βράδυ για chic beauty looks, που κλέβουν την παράσταση!

Φαίη Σκορδά