Τα μυστικά ομορφιάς των stars για juicy lips!

Έξυπνα tips & tricks που ακολουθούν ευλαβικά

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Τα μυστικά ομορφιάς των stars για juicy lips!

Πίσω από τα ζουμερά χείλη των αγαπημένων μας celebrities κρύβονται έξυπνα tips & tricks που ακολουθούν ευλαβικά. Εμείς ανακαλύψαμε τα καλά κρυμμένα μυστικά τους για να αποκτήσεις –χωρίς να προσπαθήσεις πολύ– juicy lips στρέφοντας όλα τα βλέμματα πάνω σου!

Ζέτα Μακρυπούλια

Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια του «Ρουκ Ζουκ» επιλέγει μπρονζέ και γήινους τόνους για το μακιγιάζ της, ενώ έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις φυσικές αποχρώσεις, που τονίζουν μοναδικά τα σαρκώδη χείλη της. Μάλιστα, δεν είναι οι φορές που προτιμά κραγιόν ή lipgloss με λαμπερό τελείωμα, δημιουργώντας ένα σούπερ εφέ με όγκο.

Ζέτα Μακρυπούλια

Δούκισσα Νοµικού

Το beauty tip της εκθαμβωτικής Dutchesss για ζουμερά και λαχταριστά χείλη κρύβεται στην εφαρμογή μιας μικρής ποσότητας highlighter, που τοποθετεί ακριβώς στο κέντρο του άνω χείλους. Με αυτό τον τρόπο τονίζει το υπέροχο σχήμα τους, ενώ δημιουργεί μια φυσική αντανάκλαση με τη βοήθεια του φωτός, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο πλούσια.

Δούκισσα Νομικού

Αθηνά Οικονοµάκου

Η μπριόζα ηθοποιός, influencer και επιχειρηματίας φροντίζει να διατηρεί αναλλοίωτο το signature nude χρώμα στα χείλη της, που αποτελεί σήμα-κατατεθέν της. Με ποιο τρόπο; Εφαρμόζοντας ένα lip primer ως βάση, που θρέφει τα χείλη και δίνει έξτρα διάρκεια στο χρώμα τους. Έτσι το κραγιόν της παραμένει σταθερό για ώρες.

Αθηνά Οικονομάκου

Ελένη Μενεγάκη

Οι nude αποχρώσεις τονίζουν μοναδικά τα σαρκώδη χείλη της πανέμορφης παρουσιάστριας, που κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε της εμφάνιση. Μάλιστα, οι συγκεκριμένοι τόνοι αναδεικνύουν ιδανικά και την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της. Στην περίπτωση που έχεις λεπτά χείλη, μπορείς να το «κλέψεις» σχηματίζοντας το περίγραμμά τους με ένα πιο σκούρο περίγραμμα που θα τα κάνει να δείχνουν πιο «ζουμερά».

Ελένη Μενεγάκη

Κλέλια Ανδριολάτου

Τολμηρή και ανοιχτή στους beauty πειραματισμούς, η εντυπωσιακή πρωταγωνίστρια του «Maestro» δεν διστάζει να υιοθετήσει πολλά και διαφορετικά make-up looks. Αγαπημένο της; Το λαμπερό μακιγιάζ, που συμπληρώνει μοναδικά με ελαφρά τονισμένα βλέφαρα και glossy χείλη, βάζοντας μια δροσερή πινελιά στο look της.

Κλέλια Ανδριολάτου

Χριστίνα Μπόµπα

Φυσική και ανεπιτήδευτη, η δημοφιλής influencer είναι υπέρμαχος του natural μακιγιάζ. Αυτός είναι και ο λόγος που προτιμά τις γήινες αποχρώσεις –σε ματ ή glossy υφές– για να τονίσει το υπέροχο σχήμα των χειλιών της. Συχνά, μάλιστα, για ένα φρέσκο beauty look δημιουργεί μόνο το περίγραμμά τους και μετά τα γεμίζει με ένα ματ κραγιόν ή ένα lip gloss για σούπερ λάμψη.

Χριστίνα Μπόμπα

Σταµατίνα Τσιµτσιλή

Η πανέμορφη παρουσιάστρια του «Happy Day» λατρεύει τις ροζ-nude αποχρώσεις για τα χείλη της. Για να δείχνουν, μάλιστα, ακόμα πιο «γεμάτα» και «ζουμερά», κάνει το περίγραμμά τους με ένα ειδικό μολύβι 1-2 τόνους πιο σκούρο από το κραγιόν της και στη συνέχεια εφαρμόζει το αγαπημένο της κραγιόν ή lipgloss ξεκινώτας από το κέντρο τους. Έτσι το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό!

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Τι λέει η ειδικός, Γαλήνη Κιρμπόμπα

Βραβευμένη παγκοσμίως ως εξειδικεμένη τεχνήτρια PMU φρυδιών και χειλιών, η Γαλήνη Κιρμπόμπα ξέρει καλά πώς να κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο φυσικά, πιο «ζουμερά» αλλά και πιο «φλογερά». Ο τρόπος δεν είναι άλλος από το tattoo χειλιών με τη μέθοδο PMU!

Πηγή Δεβετζή, Μαριαλένα Ρουμελώτη και Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Αυτές είναι μερικές μόνο από τις celebrities της εγχώριας showbiz που έχουν αφεθεί στα έμπειρα χέρια της Γαλήνης Κιρμπόμπα, προκειμένου να αποκτήσουν τέλειο σχήμα σε φρύδια και χείλη με την εξελιγμένη μέθοδο PMU.

Γαλήνη Κιρμπόμπα

Λίγα λόγια για το tattoo χειλιών PMU

Πρόκειται για μια τεχνική μόνιμου μακιγιάζ, που είναι ιδαίτερα δημοφιλής καθώς χαρίζει φυσικά, «ζουμερά» χείλη. Με τη συγκεκριμένη τεχνική τα χείλη σου δείχνουν πάντα προσεγμένα και καλοσχηματισμένα. Και αυτό γιατί το χρώμα δεν φεύγει με το νερό ή το φαγητό, ενώ παραμένει στη θέση του ό,τι κι αν συμβεί.

Ακόμα μπορεί να εφαρμοστεί μόνο στο περίγραμμα των χειλιών ή να γεμίσει πλήρως την επιφάνειά τους, κάνοντάς τα να δείχνουν σαρκώδη. Σημείωσε ότι το μόνιμο μακιγιάζ χειλιών μπορεί να διορθώσει το σχήμα τους, όταν υπάρχουν ασυμμετρίες ή ουλές, αλλά και να τονίσει το φυσικό τους χρώμα. Μάλιστα, είναι ιδανικό ακόμα κι αν έχεις μικρά και άτονα χείλη ή απλώς θέλεις να τα αναδείξεις κάνοντας τα πιο «γεμάτα» και σαγηνευτικά.

Εσύ δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις!

Ιnfo Γαλήνη Κιρμπόμπα, Permanent MakeUp Expert & εξειδικευμένη τεχνήτρια PMU φρυδιών & χειλιών, galinikirboba_pmu