Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αντίγραψε το Rock n' Roll beauty look της!

Δες πως να υιοθετήσεις το εντυπωσιακό μακιγιάζ και χτένισμα της πανέμορφης παρουσιάστριας.

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Studio Panoulis Photo Agency
Studio Panoulis Photo Agency

Στιλάτη και εντυπωσιακή, η πανέμορφη παρουσιάστρια, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έκλεψε για μια ακόμη φορά την παράσταση σε πρόσφατη εμφάνιση της. Με ένα ροκ σύνολο, η κούκλα Ηλιάνα, υιοθέτησε ένα μακιγιάζ με ένταση στα χείλη, επιλέγοντας ένα φλογερό κόκκινο ματ κραγιόν, ενώ για το χτένισμά της προτίμησε ένα κυματιστό εφέ. Δες πως να το αντιγράψεις και εσύ.

Το how to για να αντιγράψεις το Rock n' Roll beauty look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

  • Εφάρμοσε σε καθαρό πρόσωπο μια αντηλιακή κρέμα και αφήσέ την να απορροφηθεί καλά.
  • Στη συνέχεια πέρασε από όλο το κινητό βλέφαρο μια σκιά σε μπρονζέ απόχρωση και συμπλήρωσε με αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρα για όγκο και καμπυλότητα.
  • Μόλις τελειώσεις πέρασε μερικές πινελιές από ένα μπόνζερ κατά μήκος των ζυγωματικών σου και για τα χείλη σου άπλωσε-ξεκινώντας από το κέντρο τους- ένα κόκκινο κραγιόν σε ματ υφή.
  • Σε ό,τι αφορά το χτένισμά σου, κάνε μια χωρίστρα στο πλάι και με ένα σίδερο για μπούκλες γύρισε τούφα-τούφα τα μαλλιά σου για να δημιουργήσεις αυτό το wavy εφέ. Για διάρκεια και τέλειο κράτημα ψέκασε με μια δυνατή λακ μαλλιών.

Bonus tip

Δείτε επίσης: Το απόλυτο μυστικό για «γατίσιο» βλέμμα

Για να καμουφλάρεις τυχόν ατέλειες χρησιμοποίησε ένα υγρό concealer στα επίμαχα σημεία προκειμένου να αποκτήσεις μια ομοιόμορφη όψη, χωρίς ψεγάδι!

Δες τι προϊόντα που θα χρειαστεί για να το πετύχεις