Beyoncé: Aυτό είναι το αγαπημένο της άρωμα που δεν αποχωρίζεται με τίποτα!

Η δημοφιλής τραγουδίστρια λατρεύει το πολυτελές άρωμα του Οίκου Kilian Paris

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: @beyonce
Instagram: @beyonce

Η αγαπημένη ποπ σταρ, Beyoncé και ενώ βρισκόταν στη Μ. Βρετανία με αφορμή την παγκόσμια περιοδεία της "Renaissance World Tour" εθεάθη στο δημοφιλές πολυκατάστημα Harrods να ψωνίζει τα αγαπημένα της καλλυντικά. (δες εδώ και τα 10 καλύτερα καλλυντικά που σου προτείνουμε)

Κάπως έτσι αποκαλύφθηκε και το άρωμα που αγόρασε και από ότι φαίνεται δεν αποχωρίζεται με τίποτα αφού ήταν και πρώτο στη shopping list της! Ποιό είναι αυτό; Το Kilian Paris Angels' Share, ένα κλασικό άρωμα από την πολυτελή σειρά του Οίκου Kilian Paris, που μετουσιώσει τη λεπτότητα και τον πλούτο των αρωμάτων του κονιάκ. (δες εδώ και το limited edition άρωμα Blue Moon Ginger Dash του Οίκου Kilian Paris)

Λίγα λόγια για το άρωμα Kilian Paris Angels' Share που λατρεύει η Beyoncé

Ο Κilian Ηennessy, εκπρόσωπος της 8ης γενιάς της πιο εκλεκτής εταιρείας παραγωγής κονιάκ από την ίδρυση της από τον Richard Ηennessy, το 1765, θέλησε να αποτυπώσει στο άρωμα Αngels' Share την οσφρητική ανάμνηση των δρύινων βαρελιών της οικογένειας που ήταν εμποτισμένα με «eau-de-vie».

kilian

Για να καταφέρει να αποδώσει αυτό το μαγικό συναίσθημα, χρησιμοποίησε αρώματα πραγματικού κονιάκ στη σύνθεση. Έτσι, το Angels' Share είναι η οσφρητική μετουσίωση περισσοτέρων από 250 χρονών ιστορίας του πιο εμβληματικού κονιάκ. Σημείωσε ότι η σύνθεσή του εκτός από το κονιάκ, περιέχει: φουντούκι, κανέλα & ξύλο βελανιδιάς και σπόρους τόνκα. Μέσα από αυτό το μοναδικό κοκτέιλ το άρωμα μετουσιώνει ιδανικά τη λεπτότητα και τον πλούτο των αρωμάτων του κονιάκ.