Η Emma Mackey είναι η πρωταγωνίστρια της καμπάνιας του νέου αρώματος του Οίκου Burberry Beauty

Το νέο Goddess Eau de Parfum είναι η ολοκαίνουργια αρωματική δημιουργία του Οίκου

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Η Emma Mackey είναι η πρωταγωνίστρια της καμπάνιας του νέου αρώματος του Οίκου Burberry Beauty

Ένα μοναδικό γυναικείο άρωμα, με πρωταγωνίστρια τη βρετανικής και γαλλικής καταγωγής ηθοποιό, Emma Mackey παρουσίασε πρόσφατα ο πολυτελής Οίκος. (δες και τη νέα παγκόσμια πρέσβειρα της L'Oréal Paris)

Το νέο Goddess Eau de Parfum, που έρχεται να συμπληρώσει την αρωματική οικογένεια του Οίκου, αποτελεί μια ιδιαίτερη gourmand οσφρητική δημιουργία στην οποία πρωταγωνιστεί ένα δυνατό τρίπτυχο από ξεχωριστές βανίλιες, ενώ το μπουκάλι-που είναι και το πρώτο refillable άρωμα του Οίκου Burberry. (δες και ποιo είναι το αγαπημένο άρωμα της Beyoncé)

Η πρέσβειρα & πρωταγωνίστρια της καμπάνιας του νέου αρώματος του Οίκου Burberry Beauty

Emma Mackey

Η Emma Mackey λέει για τη νέα της συνεργασία αλλά και για το νέο άρωμα: «Το άρωμα ήταν πάντα η μεγάλη μου αγάπη, και με γοητεύει η δύναμη που κρύβει μέσα του αλλά και ο τρόπος που μπορεί μέσα σε μία μόλις στιγμή να σε ταξιδέψει σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο και σημείο στη ζωή σου. Η ευκαιρία που μου δόθηκε να γίνω η πρέσβειρα του νέου Burberry αρώματος αποτελεί κάτι προσωπικό για μένα που παράλληλα με κάνει να νιώθω ιδιαίτερα ξεχωριστή. Για μένα, οι λέαινες αντιπροσωπεύουν τη γυναικεία ενότητα και τη δύναμη. Έχουν αυτοπεποίθηση και κινούνται μαζί. Όπως εκείνες, έτσι και εμείς στηριζόμαστε στους ώμους των γυναικών που υπήρξαν πριν από μας και εκείνων που μας υποστηρίζουν σε όλη μας τη ζωή. Για μένα, αυτή η εικόνα είναι μια πραγματική πηγή ενδυνάμωσης.»

Η μοναδική σύνθεση & το εμβληματικό μπουκάλι

Η σύνθεση του Goddess Eau de Parfum, είναι μια ιδιαίτερη gourmand αρωματική δημιουργία στην οποία πρωταγωνιστεί ένα δυνατό τρίπτυχο από ξεχωριστές βανίλιες Σηματοδοτώντας το πρώτο refillable άρωμα του οίκου Burberry, το μπουκάλι εκπέμπει μια ιδιαίτερη κομψότητα. Η χρυσή ετικέτα στη συσκευασία του αρώματος είναι εμπνευσμένη από την εμβληματική καπαρντίνα του οίκου και παραπέμπει στη μακροχρόνια κληρονομιά του, ενώ το μπουκάλι με αναφορές από παλαιότερο άρωμα του οίκου εκσυγχρονίζεται με ένα χρυσό μετάλλιο.

burberry goddess