5+1 τρόποι για να υποδεχτείς πιο όμορφη από ποτέ την Άνοιξη!

5+1 τρόποι για να υποδεχτείς πιο όμορφη από ποτέ την Άνοιξη!

Η άνοιξη είναι ίσως η καλύτερη εποχή του χρόνου. Τα λουλούδια ανθίζουν, ο ήλιος λάμπει και όλοι χαίρονται τον καλό καιρό. Μαζί όμως με όλα αυτά έρχεται και η πικρή αλήθεια.

Η επιδερμίδα σου είναι ταλαιπωρημένη και… λευκή από τον χειμώνα κι εσύ είσαι κάθε άλλο παρά προετοιμασμένη να βάλεις εκείνη τη floral φούστα που αγόρασες. Μην ανησυχείς, τα παρακάτω 20 tips θα σε βοηθήσουν να χαρείς την άνοιξη σε όλο της το μεγαλείο, χωρίς να έχεις κανένα άγχος για την εικόνα σου! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Smokey eye look: Υιοθέτησε το αγαπημένο μακιγιάζ εύκολα και απλά! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σου δείχνει τον τρόπο...

1 ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΜΙΣΟΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ. Σίγουρα έχεις κι εσύ στο ντουλαπάκι του μπάνιου σου μπουκάλια με προϊόντα που έχεις να χρησιμοποιήσεις πάνω από ένα χρόνο και σίγουρα για τους επόμενους 6 μήνες δεν πρόκειται να τα αγγίξεις. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να κάνεις εκκαθάριση.

2 ΞΕΦΟΡΤΩΣΟΥ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ. Ακόμα κι αν δεν έχουν λήξει, έχουν να χρησιμοποιηθούν ένα χρόνο. Επιπλέον, έχουν ήδη ταλαιπωρηθεί με υπερβολική έκθεση σε ήλιο και ζέστη στην παραλία. Το πιθανότερο είναι να μην είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά και φέτος.

3 ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΕΝΑ SELF TAN. Είσαι στην καρδιά της άνοιξης, μόλις ένα βήμα από το καλοκαίρι, και τα πόδια σου έχουν την απόχρωση του γάλακτος. Πριν πέσεις σε κατάθλιψη, εμπιστεύσου ένα προϊόν αυτομαυρίσματος, που θα δώσει ένα απαλό μαύρισμα στα πόδια σου. Tip: Αν το χρησιμοποιείς για πρώτη φορά, μην το εφαρμόσεις πριν από μια σημαντική έξοδο. Καλό είναι να το έχεις δοκιμάσει μερικές μέρες πριν.

4 ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ FOUNDATION. Την άνοιξη και το καλοκαίρι το πρόσωπό σου εκτίθεται περισσότερο στον ήλιο, έτσι, ακόμα κι αν δεν έχεις μαυρίσει, σίγουρα έχεις πάρει χρώμα. Οπότε η επιλογή μιας πιο σκούρας απόχρωσης είναι απαραίτητη. Επίσης, αν χρησιμοποιείς προϊόντα αυτομαυρίσματος, καλό είναι να πάρεις μια ακόμα πιο σκούρα απόχρωση foundation, για να μην υπάρχει διαφορά με το υπόλοιπο σώμα.

Δείτε ακόμη: Κορίτσια σας αφορά! Τι προκαλεί την ακμή; Μάθε τις αιτίες για να μπορέσεις να την αποφύγεις..

5 ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΗ ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΛΕΤΑ. Η άνοιξη είναι εδώ, η γκαρνταρόμπα σου σίγουρα έχει αρχίσει να γίνεται πιο ανάλαφρη, το ίδιο και οι αποχρώσεις στο make up. Επίλεξε πιο έντονα χρώματα στα χείλη και μην φοβηθείς να παίξεις με τους χρωματικούς συνδυασμούς. Η νέα εποχή θέλει πάθος και χαρούμενη διάθεση!

6 ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΟΥ. Συχνά, με τον ερχομό μια νέας εποχής σκέφτεσαι ένα νέο κούρεμα. Προσοχή όμως, αυτή η αλλαγή πρέπει να είναι κάτι που πραγματικά θέλεις και όχι ο ενθουσιασμός της στιγμής. Είναι κρίμα να περάσεις ένα ολόκληρο καλοκαίρι με το λάθος μαλλί!