Δείχνεις κουρασμένη; Έξυπνα μυστικά για να δείχνεις φρέσκια κάθε ημέρα!

Δείξε φρέσκια κάθε ώρα της ημέρας!

Δείχνεις κουρασμένη; Έξυπνα μυστικά για να δείχνεις φρέσκια κάθε ημέρα!

Το πρωινό ξύπνημα, οι πολλές ώρες στη δουλειά αλλά και το λάθος ντεμακιγιάζ δείχνουν το πρόσωπο μας κουρασμένο!

Θέλεις να δείχνεις φρέσκια όλη την διάρκεια της ημέρας; Σου βρήκαμε τη λύση! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αυτή είναι η αγαπημένη σπιτική μάσκα ομορφιάς της Σταματίνας Τσιμτσιλή που υπόσχεται «θαύματα»!

Πλύσιμο με κρύο νερό.

Ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις την ημέρα σου είναι να ρίξεις άφθονο, κρύο νερό στο πρόσωπό σου. Το κρύο νερό συσφίγγει τα αγγεία του προσώπου και κάνει το δέρμα πιο λαμπερό. Δεν είναι τυχαίο πως πολλοί χρησιμοποιούν παγάκια στο πρόσωπο για να κρατήσουν το πρόσωπό τους σφριγηλό. Δροσερό και αναζωογονητικό θα σου προσφέρει φρεσκάδα και επιπλέον λάμψη.

Concealer το μαγικό.

Εάν είσαι πολύ κουρασμένη, έχεις ξενυχτήσει ή δεν έχεις κοιμηθεί καλά πιθανόν να έχεις μαύρους κύκλους που σκοτεινιάζουν το πρόσωπο. Χρησιμοποίησε ένα concealer για να καλύψεις τους μαύρους κύκλους και να φαίνεσαι πιο φρέσκια. Προτίμησε ένα προϊόν σε τόνους πιο φωτεινούς από το χρώμα του δέρματός σου, ώστε να επιτύχεις ακτινοβόλο αποτέλεσμα.

Δείτε ακόμη: Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Το ρόφημα που αγαπώ γιατί.... με χαλαρώνει σε χρόνο dt!»

Δώσε ένταση στο πρόσωπό σου.

Όταν είσαι κουρασμένη η επιδερμίδα σου φαίνεται πιο χλωμή και άτονη. Για να δώσεις φως και ένταση στο πρόσωπό σου, χρησιμοποίησε λίγο μακιγιάζ στα μάγουλα, τα χείλη ή τα μάτια σου. Προτίμησε χρώματα πιο ζωηρά που ταιριάζουν στους τόνους της επιδερμίδας σου και εφάρμοσε στα μάτια, τα μάγουλα ή τα χείλη. Ακόμη και ένα κόκκινο κραγιόν θα απαλύνει την κουρασμένη όψη σου, καθώς θα δώσει ένταση και πάθος στα χείλη σου.

Κρέμα νυκτός.

Οι κρέμες νυκτός φροντίζουν την επιδερμίδα μας ενώ κοιμόμαστε και βοηθούν στην ανάπλαση του δέρματος. Είναι σχεδιασμένες με τρόπο ώστε να αναγεννούν την επιδερμίδα, χαρίζοντας λάμψη, ενυδάτωση και μια σειρά συστατικών που βοηθούν στην αποφυγή των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών.

Δείτε ακόμη: Απολέπιση προσώπου στο σπίτι από την Σταματίνα Τσιμτσιλή! Πώς το κάνει εύκολα και γρήγορα!

Sleeping beauty.

Η έλλειψη ύπνου είναι η πιο συχνή αιτία που φαίνεσαι κουρασμένη. Προσπάθησε να κοιμάσαι 8 ώρες την ημέρα και όσο το δυνατόν να μην ξενυχτάς το βράδυ. Ο βραδινός ύπνος δεν αναπληρώνεται και όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί είναι εκείνος που θρέφει την επιδερμίδα και δίνει λάμψη στο δέρμα.