Τα 5 καλύτερα tips για να κάνεις το πρόσωπο σου να δείχνει πιο αδύνατο!

Δώστε βάση!

Τα 5 καλύτερα tips για να κάνεις το πρόσωπο σου να δείχνει πιο αδύνατο!

Το μακιγιάζ είναι γυναικεία υπόθεση , διάβασε προσεκτικά τα 5 παρακάτω tips για να κάνεις το πρόσωπο σου να δείχνει πιο αδύνατο.

Τι να κάνεις στο μακιγιάζ των ματιών

Lucky you! Πρέπει να σε ενημερώσουμε ότι το μακιγιάζ των ματιών που λεπταίνει το πρόσωπο συμπίπτει με μια από από τις μεγαλύτερες τάσεις στο μακιγιάζ, το cat-eye look. Τονίζοντας τις γωνίες των ματιών και τραβώντας αυτές προς τα έξω δίνεται αμέσως έμφαση στο επάνω μέρος του προσώπου τραβώντας την προσοχή από το άλλο μισό ενώ αυτόματα το λεπταίνει. Με άλλα λόγια, συνιστά μια οπτική ψευδαίσθηση, διότι δημιουργεί ένα τριγωνικό αποτέλεσμα στο πρόσωπο.

Πώς να φτιάξεις τα φρύδια σου

Το επιθυμητό «τριγωνικό» αποτέλεσμα επιτείνουν τα πλούσια και πυκνά φρύδια. Μην παραλείπεις να γεμίζεις τα κενά των φρυδιών σου με σκοπό αυτά έπειτα να τονίσουν το επάνω μέρος του προσώπου «κλέβοντας» όγκο από τα μάγουλα.

Μάθε το Contour

Η μαγική λέξη που έχει μπει για τα καλά στους βασικούς κανόνες του μακιγιάζ ύστερα από το buzz της Kim Kardashian. Ας γίνουμε πιο συγκεκριμένοι: ο λόγος που έχει λάβει τέτοια έκταση είναι επειδή τονίζει τα σημεία που πρέπει να αναδειχτούν και «κρύβει» τα υπόλοιπα μέσα από τη χρήση δύο αποχρώσεων make up.

Κατάλαβε πώς δουλεύει το Highlighting

Αν η παραπάνω διαδικασία δεν στεφτεί με επιτυχία, υπάρχει ένας εναλλακτικός, και πιο εύκολος -η αλήθεια είναι, τρόπος για να πραγματοποιήσεις το ίδιο εφέ. Όταν ολοκληρώσεις το μακιγιάζ πέρασε μια highlight πούδρα, ή αλλιώς τις γνωστές λάμψεις, πάνω από τα σημεία που θέλεις να «βγουν» προς τα έξω με σκοπό να τα αναδείξεις, όπως το κόκκαλο σου κάτω από τα μάτια και πάνω από τα μάγουλα, το επάνω μέρος της μύτης και στο πηγούνι.

Plus Pro Tip: Πώς να φτιάξεις τα μαλλιά σου

Τα χτενίσματα με όγκο καθώς και η χωρίστρα στο πλάι στρογγυλεύουν το πρόσωπο χωρίς να κολακεύουν τις γωνίες του. Αντικατέστησε τις υπερβολικές μπούκλες και τον όγκο στις ρίζες με χωρίστρα στην μέση και αυστηρό sleek ίσιο look που θα «μακρύνει» το πρόσωπο και θα το κάνει να φαίνεται πιο λεπτό.

Plus: Αν θέλεις να «καμουφλάρεις» το στρογγυλό σχήμα του προσώπου σου, απόφυγε τα αυστηρά ponytails και τα updos που θα σε αφήσουν εκτεθειμένη.

Τελείωσε η μάσκαρά σου; Πριν την πετάξεις διάβασε αυτό το χρήσιμο tip!

Ο πιο πρακτικός τρόπος να χρησιμοποιήσεις το βουρτσάκι!

Σε έβγαλε ασπροπρόσωπη και τώρα ήρθε η ώρα να την αντικαταστήσεις στο νεσεσέρ σου.

Ο λόγος για τη μάσκαρά σου που μόλις τελείωσε και είσαι έτοιμη να την πετάξεις. Ναι, να την πετάξεις, αλλά όχι ολόκληρη. Θα κρατήσεις το βουρτσάκι!

Αφού απομακρύνεις τα υπολείμματα μάσκαρα και το καθαρίσεις πολύ προσεκτικά, το βουρτσάκι είναι έτοιμο γι ένα νέο γύρο χρήσεων. Από τις πιο πρακτικές beauty χρήσεις του; Στα φρύδια μας, φυσικά.

Τα πράγματα απλά. Εκτός από το μολύβι/ σκιές/ gel και γενικότερα τα προϊόντα φρυδιών, χρειάζεσαι και ένα χτενάκι, για να μπορέσεις να τιθασσεύσεις τα φρύδια σου, να απλώσεις καλύτερα το χρώμα και γενικότερα να τα χτενίσεις για να δείχνει πιο όμορφο και φυσικό το αποτέλεσμα. Με δύο λόγια, το βουρτσάκι θα κάνει εξαιρετικά τη δουλειά του και ως βουρτσάκι- χτενάκι φρυδιών.

Plus: Κι αν έχεις πυκνά απείθαρχα φρύδια, βάλε μια πολύ μικρή ποσότητα βαζελίνης και άπλωσέ τη στα φρύδια σου για να τα τιθασσεύσεις. Τι λες;