Βάλε κανέλα στα μαλλιά σου και θα πάθεις πλάκα! Το μυστικό που δεν ήξερες!

Θα δεις μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά σου!

Βάλε κανέλα στα μαλλιά σου και θα πάθεις πλάκα! Το μυστικό που δεν ήξερες!

Σου έχουμε το απόλυτο μυστικό που σίγουρα δεν ήξερες! Πάρε λίγη κανέλα και βάλε στα μαλλιά σου! Μόλις δεις το αποτέλεσμα θα πάθεις πλάκα!

Τόσο το μέλι όσο και η κανέλα χρησιμοποιούνται πολύ συχνά για θεραπευτικούς σκοπούς λόγω των ωφελειών που έχουν για την υγεία. Τα αποτελέσματα που έχουν σε κάθε θεραπεία είναι πραγματικά θεαματικά. Αν χρησιμοποιήσετε αυτά τα 2 ευεργετικά συστατικά στα μαλλιά σας θα μείνετε έκπληκτες από τα αποτελέσματα.

Η κανέλα έχει άλλωστε ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία σας! Ρίξτε μία ματιά στα οφέλη που προσφέρει!

Η περιποίηση των μαλλιών με κανέλα και μέλι θρέφει βαθιά και ενυδατώνει το τριχωτό της κεφαλής, προλαμβάνει την τριχόπτωση , μειώνει την εμφάνιση της ψαλίδας και απομακρύνει την πιτυρίδα. Λόγω της φυσικής ικανότητας της, η κανέλα ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος, και αποτελεί ένα δραστικό συστατικό στις μάσκες μαλλιών ,καθώς επιταχύνει την ανάπτυξη των μαλλιών , τους δίνει μια φυσική λάμψη, βελτιώνει την ελαστικότητα τους , και προσθέτει όγκο στα μαλλιά. Οι υψηλές αντιοξειδωτικές ιδιότητες της προστατεύουν τα μαλλιά από τις αρνητικές επιδράσεις των εξωτερικών συνθηκών (στρες, υπεριώδους φωτός, της χαμηλής θερμοκρασίας, κτλ.)

Αυτή η μάσκα μαλλιών συνιστάται για αδύναμα, θαμπά, λεπτά, και εύθραυστα μαλλιά, αλλά μπορεί μα χρησιμοποιηθεί και για κάθε τύπο μαλλιών , ακόμα και για λιπαρά μαλλιά.

Δείτε πως να φτιάξετε την μάσκα:

Συνταγή :

Συστατικά:

1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο

Τόσο το μέλι όσο και η κανέλα χρησιμοποιούνται πολύ συχνά για θεραπευτικούς σκοπούς λόγω των ωφελειών που έχουν για την υγεία
Παρασκευή:

1.Χύστε 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο σε μια μικρή κατσαρόλα και βάλτε τη στο μάτι. Αφήστε το λάδι να ζεσταθεί , ώστε να πάρει μια χλιαρή θερμοκρασία και αφαιρέστε το από τον φούρνο.

2.Αδειάστε το ελαιόλαδο σε ένα μπολ. Προσθέστε 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα και 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι. Ανακατέψτε το μείγμα καλά με ένα κουτάλι.

3.Εφαρμόστε το μείγμα στο τριχωτό της κεφαλής με ένα πινέλο απλικατέρ . Χωρίστε τα μαλλιά σας με μια χτένα και εφαρμόστε άφθονη ποσότητα από τη μάσκα κανέλας με το απλικατέρ πινέλο. Ξεκινήστε από το τριχωτό της κεφαλής σας από πίσω προς τα εμπρός.

4.Αφήστε τη μάσκα στο τριχωτό της κεφαλής για τουλάχιστον 15 λεπτά. Λουστείτε με το σαμπουάν μαλλιών σας όπως θα κάνατε συνήθως. Απλώστε τη μάσκα μία φορά την εβδομάδα ως θεραπεία για τα μαλλιά προωθώντας έτσι την ανάπτυξη των μαλλιών και την παύση της τριχόπτωσης .

Τα αποτελέσματα θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό! Δεν θα πιστεύετε πόσο αποτελεσματική είναι αυτή η μάσκα!

Βάλε κανέλα στο πρόσωπό σου και κάνε την επιδερμίδα σου να λάμπει με μόνο 2+1 υλικά!

Τώρα μπορείς με μόλις 2+1 υλικά να κάνεις κι εσύ την επιδερμίδα σου να λάμπει πιο πολύ από ποτέ! Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις κανέλα στο πρόσωπό σου!

Εάν νομίζετε πως η κανέλα χρησιμοποιείται μόνο για να δίνει άρωμα στις μαγειρικές σας, κάνετε λάθος! Ξεχάστε λοιπόν αυτά που ξέρετε, μπείτε στην κουζίνα σας και ετοιμαστείτε να φτιάξετε την καλύτερη μάσκα με κανέλα.

Αλλά μιας θα μπείτε στην κουζίνα μη χάσετε την ευκαιρία να φτιάξετε και αυτά τα υπέροχα τραγανά κουλουράκια με κανέλα.

Η κανέλα έχει ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα και έτσι αυτή η μάσκα μπορεί να προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα μετά από λίγες μόνο χρήσεις. Πρόκειται άλλωστε για το μπαχαρικό που έχει χαρακτηριστεί πολλές φορές ως... ελιξήριο νεότητας!

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν τη μάσκα ομορφιάς με τις ευεργετικές ιδιότητες η οποία είναι ικανή να προλάβει τη δημιουργία ρυτιδών.

Τι θα χρειαστείτε:

1 κουταλιά του γλυκού ελαιόλαδο
1/2 κουταλιά του γλυκού κανέλα σε σκόνη
1 κουταλιά του γλυκού μέλι

Αφού ανακατέψουμε τα υλικά, απλώνουμε τη μάσκα στο πρόσωπο αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Την αφήνουμε να δράσει 15 λεπτά και ξεπλένουμε με χλιαρό νερό.